Survivor 2023 Elanur kimdir? Elanur Pat kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı nedir?

Survivor yarışmacılarının isimleri merak ediliyor. Survivor 2023 yarışmacıları merak ediliyor. Acun Ilıcalı’nın sunduğu Survivor 2023’te bu yıl bambaşka bir sezon izleyicileri bekliyor. Aklın ve gücün ön planda olduğu Survivor’da seyircilerin oyları da önem kazanıyor. Peki ama Elanur kimdir, kaç yaşında? Survivor 2023 Elanur Instagram hesabı nedir?

featured

Acun Ilıcalı’nın sunduğu Survivor 2023’te bu yıl bambaşka bir sezon izleyicileri bekliyor. Aklın ve gücün ön planda olduğu Survivor’da seyircilerin oyları da önem kazanıyor.

Survivor 2023 yarışmacıları izleyiciler tarafından merak edilip araştırılmaya başlandı. Peki Survivor 2023 yarışmacısı  Elanur Pat kimdir, kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı nedir? İşte detaylar…

SURVIVOR ELANUR KİMDİR

30 Aralık 2000 doğumlu Elanur Pat 20 yaşındadır.  Aslen Orduludur.

Eğitimini Yalova Üniversitesi’nde Bilgisayar Programcılığı ve Yazılım Mühendisliği bölümünde aldı.

survivor elanur kimdir

Twich ve Instagram’ı aktif olarak kullanıyor.

Sosyal medya paylaşımlarıyla da ön plana çıkan Elanur Pat, “Bela” adlı şarkısı ile YouTube‘da iyi bir çıkış yakalamıştı.

survivor elanur instagram

ELANUR PAT BURCU NEDİR

30 Aralık’ta doğan Elanur Oğlak burcudur.

survivor alanur pat nereli

ELANUR INSTAGRAM HESABI

Sosyal medya paylaşımlarıyla, şarkılarını çok konuşulan Elanur, Instagram hesabında 1 milyon takipçiye sahiptir.

SURVIVOR’A GİTMEDEN ÖNCE SON PAYLAŞIM

Survivor’a gitmeden önce takipçilerine mesaj bırakan Elanur Pat; ‘Bu Eloşunuza görüşürüz postu. Beni bu zamana kadar seven herkes ne kadar mücadeleci ve hırslı olduğumu biliyordur, onca lince rağmen boşa ayakta kalmadık. Survivor maceramda kalbim hislerim beni nereye götürürse oraya kadar gideceğim. Ben hep tanıdığınız deli, fevri, her şeye gülen Ela’yım. Bütün hayatımı bir cesaretle sizinle paylaştığım için çok mutlu olmuştum ve orada göreceğiniz Ela için de çok mutluyum. Asla kendim olmaktan vazgecmeyeceğim, destekleriniz benim için çok önemli. Canım dostlarım, aileme iyi bakın. Sizi cok seviyorum.’ ifadelerini kullandı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir