Survivor dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? Survivor eleme adayı kim?

Survivor 2023'te Kıran kırana geçen dokunulmazlık mücadelesinin kazananı merak ediliyor. Peki Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı, hangi takım? Survivor eleme adayı kim oldu?

featured

TV 8 ekranlarının vazgeçilmez programı Survivor tüm heyecanıyla sürüyor. Survivor son bölümde yarışmacılar dokunulmazlığı alarak eleme potasına çıkmamak için mücadele ettiler.

DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor’da dün akşam dokunulmazlık oyunu heyecanı yaşandı. Dokunulmazlığı kazanmak için kıyasıya mücadele verilen gecede, oyunun kazananı belli oldu. Survivor dokunulmazlık oyununu kırmızı takım kazandı. Dokunulmazlığı kaybeden mavi takım bir arkadaşlarını eleme potasına soktu.

Geçtiğimiz gün yayınlanan bölümde Murat Eken adadan ayrılan isim olmuştu. Kırmızı takımda yarışan yarışmacının elenmesi hem izleyicileri hem de takım arkadaşlarını oldukça üzmüştü.

ELEME ADAYI KİM OLDU?

Survivor’da dokunulmazlık oyununun kazanan takım belli olduktan sonra eleme adayı da belirlendi. Gecenin sonunda mavi takım, Acun Ilıcalı’nın sunduğu konseyde aralarından bir yarışmacıyı yazdılar. Bu akşamın Survivor eleme adayı Asena oldu.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir