Cansu Tuman kimdir, kaç yaşında, nereli? Survivor 2023 Cansu Tuman dizileri ve hayatı

Cansu Tuman Teşkilat ve Arka Sokaklar dizileri ile üne kavuşmuştu. Şimdi ise Survivor 2023'de ünlüler takımında yer alan Cansu Tuman güzelliğiyle dikkat çekti. Bu haftanın performans birincisi olan Tuman şimdiden Survivor 2023 popüler yarışmacıları arasında yer almayı başardı.

featured

Cansu Tuman Survivor 2023 ünlüler takımında yer alıyor. Bu haftanın performans birincisi olan Cansu Tuman Survivor izleyicileri tarafından merak konusu oldu. Peki, Cansu Tuman kimdir, kaç yaşında, nereli? Survivor 2023 Cansu hangi dizilerde oynadı? İşte, Survivor Cansu Tuman dizileri ve hayatı hakkında bilgiler…

CANSU TUMAN KİMDİR

Cansu Tuman, 1994 yılında İstanbul’da dünyaya geldi.

Tam adı Cansu Büşra Tuman olan güzel oyuncu, 29 yaşındadır.

survivor cansu tuman kimdir

Moleküler Biyoloji eğitimi alan Survivor 2023 yarışmacısı Cansu Tuman, ayrıca Osman Yağmurdereli Sanat Akademisinde oyunculuk eğitimi almıştır.

survivor cansu tuman instagram

CANSU TUMAN BOYU VE KİLOSU KAÇ

Cansu Tuman 1,68 metre boyunda, 52 kg ağırlığında ve Oğlak burcudur.

survivor cansu tuman yaş

ROL ALDIĞI DİZİ VE FİLMLER

Tuman, 2015’ten beri çeşitli projelerde oyunculuk yapmaktadır.

Arka Sokaklar, Kiralık Aşk, Ufak Tefek Cinayetler, Öğretmen, Alparslan Büyük Selçuklu, Teşkilat gibi çeşitli Film ve dizilerde rol aldı.

survivor cansu tuman boyu

CANSU TUMAN’IN VEDA PAYLAŞIMI

Cansu Tuman sosyal medyadan yaptığı son paylaşımda; ‘İşte gidiyorum.. Veda paylaşımı yapmanın vakti geldi artık. En zoru sevdiklerimden ayrılmak oldu benim için. Ama biliyorum onların sevgisi hep benimle. Ben bu sevgiden güç alıyorum. Sonuna kadar mücadele edeceğim, sonuna kadar savaşacağım. Beni büyük bir macera, büyük bir deneyim bekliyor. Yolum uzun ve engebeli. Her zaman mücadele ederek kazandım. Hiçbir başarı kolay elde edilemez. Bu yolculukta benimle olacak herkese şimdiden teşekkür ederim. Kendinize iyi bakın. Ben gidiyorum. Kocaman öpüldünüz. Hoşçakalın..’

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir