Malta’da öldürülen Pelin Kaya cinayetinde kan donduran detaylar! Son mesajı okuyanları duygulandırdı

Yeni bir hayat için başladığı Malta’da doğum gününde öldürülen Pelin Kaya cinayetinde yeni detaylara ulaşıldı. Alkollü bir kişi tarafından önce ezilip sonra kafasına taşla vurularak öldürülen Kaya’nın sosyal medyadan son olarak paylaştığı gönderi ortaya çıktı.

featured

Malta‘da kendine yeni bir hayat kurmak isteyen Pelin Kaya’nın (30) ölümüyle ilgili soruşturma sürüyor.

Ünlü bir mobilya mağazasında iç mimar olarak çalışan Pelin Kaya’yı, doğum gününü kutladığı restorana aracıyla girip ezen ve taşla saldırarak ölümüne neden olan Malta ve Fransa vatandaşı Jeremie Camilleri’nin alkol ve uyuşturucu testi pozitif çıktı.

BİRBİRİNİ TANIMIYORLARMIŞ

Polis, Kaya ile Camilleri’nin daha önceden birbirini tanımadığını bildirdi.

Gözaltındaki Camilleri’nin 4 Ocak’ta hırsızlık yapmak ve denetimli serbestliği ihlal etmesine rağmen serbest bırakıldığı öğrenildi.

SON MESAJI ORTAYA ÇIKTI

Kaya’nın son paylaşımı ise yürekleri burktu. Kaya, Malta’daki oda ve oda arkadaşı aranan bir sayfaya 8 Ocak’ta yazdığı mesajda, ‘Merhaba, kadın ev arkadaşı arıyorum.Gzira’da yaşıyorum. Dairede 2 yatak odası ve ortak banyo var. Şubat ayının ortası gibi müsait olacak.İlgileniyorsanız lütfen benimle iletişime geçmekten çekinmeyin’ ifadelerini paylaştı.

malta-pelin-kaya

CENAZE İSTANBUL’A GETİRİLECEK

İstanbul‘da yaşayan aile acı haberle yıkıldı. Kaya’nın ablası cenaze işlemleri için Malta’ya gitti.2 hafta sürmesi beklenen otopsinin ardından cenaze İstanbul’a getirilecek.

İŞ ARKADAŞLARINDAN MESAJ

Kaya’nın iş arkadaşları sosyal medyadan “Geçtiğimiz yıl ekibimizin bir parçası olan Pelin, hepimizde asla unutulmayacak silinmez bir iz bıraktı” mesajı paylaştı.

KAZA DEĞİL CİNAYET

Öte yandan genç kadının öldürülmesine ilişkin davanın ilk duruşmasına Türkiye’nin Valetta Büyükelçiliği yetkilileri de katıldı. Hakim saldırganın kasten öldürme suçlamasıyla tutuklu yargılanmasına karar verdi.

Duruşma ile ilgili bilgi veren polis müfettişi Keith Zahra, ‘Bu basit bir Trafik kazası değil, kasten işlenmiş bir cinayet’ ifadelerini kullandı. Polis saldırgan ve Pelin Kaya’nın birbirlerini tanımadığını açıkladı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir