Survivor All Star’da ödül oyununu hangi takım kazandı? İşte Survivor’da bu akşam yaşananlar

Survivor 2022 All Star'ın 8 Mayıs tarihli son bölümü geride kaldı. Ödül oyununda hangi takımın kazandığı merak konusu oldu. Peki, Survivor'da ödül oyununu hangi takım kazandı?

featured

TV8 ekranlarının ilgiyle takip edilen yarışması Survivor All Star’da takımlar bu kez ödül oyunu için rekabet etti. İşte, Survivor’da ödül oyununu kazanan takım…

ÖDÜL OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

Survivor ödül oyunu çetin mücadelelere sahne oldu. Ödül oyununda “Kadınlar” etabını 8-4 Gönüllüler Takımı kazandı ve 1-0 öne geçti.

“Erkekler” etabını da 8-3 Gönüllüler Takımının kazanmasıyla skor 2-0 oldu.

Bu durumda ödül oyununun 1. etabını kazanan Mavi Takım oldu.

ÖDÜL OYUNU HAKKINDA DETAYLAR

Acun Ilıcalı’nın sunumuyla ekrana gelen oyunun ödülü ise Hull City maçı. Kazanan takım, jetlerle adadan alınacak, İngiltere’ye götürülecek.

Ödül oyunu bugün ve yarın yapılacak. Oyunu iki kez kazanan ödüle gidecek. Takımlar berabere kalırsa final oyununu organize edilecek.

SURVİVOR ELEME ADAYLARI

Bu hafta; Evrim, Nisa ve Berkan ilk üç eleme adayı olarak potaya girmişti.

BU HAFTA ELEME NEDEN OLMAYACAK?

Konseyde konuşan Acun Ilıcalı, Merve Aydın’ın sakatlanıp elenmesinin ardından bu hafta eleme olmayacağını söyledi. İki hafta sonunda 6 dokunulmazlık oyununun oynanacağını belirten Acun Ilıcalı, 1 kişinin eleneceğini söyledi.

Acun Ilıcalı bu hafta yaşanan sakatlıklar nedeniyle kural değişikliği yapıldığını açıkladı. Ilıcalı’nın açıklaması şöyle;

“Bu hafta üç aday eleme adayı olacak ancak eleme olmayacak. Önümüzdeki hafta da üç dokunulmazlık oynanacak ve toplamda 6 aday eleme potasında yer alacak.”

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir