Survivor 16 Mart 2022 kim elendi? Berna Keklikler ne dedi?

Survivor'da 16 Mart dokunulmazlık oyunu nefesleri kesti. Oyunu Ünlüler takımı kazandı, Gönüllüler takımından Evrim ve Berna aynı anda potaya çıktı. Peki Survivor'dan kim elendi? İşte detaylar...

featured

Survivor’da 16 Mart dokunulmazlık oyununu Ünlüler takımı 2-0 kazandı. Televizyon ekranlarının en çok izlenen yarışmalarından biri olan Survivor 2022, dokunulmazlık oyunları kadar heyecanla takip ediliyor.

SURVIVOR 16 MART ELEME ADAYLARI!

Acun Ilıcalı’nın sunduğu ve TV8 ekranlarında her gün yayınlanan Survivor 2022 All Star yarışmasında dokunulmazlık heyecanı yaşandı. Bu hafta dokunulmazlık oyunları hızlı başlamıştı ve ilk iki dokunulmazlığı gönüllüler takımı kazanmıştı. Yani bu hafta ünlüler takımından 3 eleme adayı çıkacağı kesinleşmişti. Ünlüler takımının eleme adayları Barış Murat Yağcı, Adem Kılıççı ve Mert Öcal oldu.

SURVİVOR’DA ELENEN BERNA OLDU!

Yapılan oylamaların sonucunda takım arkadaşları tarafından ismi yazılan yarışmacılar Mert, Barış, Adem, Berna Keklikler, Evrim Keklik, Barış Murat Yağcı, Adem Kılıççı ve Mert Öcal oldu. SMS oylaması sonucu adaya veda eden isim Gönüllüler takımından Berna Keklikler oldu.

“EVRİM’E GÜZEL BİR CEVAP OLMUŞTUR”

Berna Keklikler, eski arkadaşı Evrim hakkında konuştu. Berna, elendikten sonra, “Evrim’e güzel bir cevap olmuştur. Evrim benimle yarışmak istedi ve beni eledi. Mücadelemi verdiğim için içim çok rahat. Yapacak bir şey yok. Teşekkür ediyorum.” açıklamasını yaptı.

Bir zamanlar Evrim ile oldukça yakın olduğu bilinen ve Survivor’a veda eden Berna Keklikler’in, yarışmadan ayrılırken Evrim’e sarılmaması dikkat çekti.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir