Özgür Özel’e el öptüren PKK’lı Pervin Chakar’dan skandal paylaşım

CHP lideri Özgür Özel'in 'elini öpmekten gurur' duyuyorum dediği Türkiye düşmanı Pervin Chakar tarafından skandal bir paylaşım yapıldı. Chakar, 9 şehidimizin olduğu sırada "Biz yalnız değiliz, Biz büyük bir milletiz" dedi.

featured

CHP lideri Özgür Özel’in elini öpmekten “gurur duyuyorum” dediği Pervin Chakar şehitlerimizin olduğu gece skandal bir paylaşım yaptı.

Türkiye düşmanı, terörist sevici opera sanatçısı Pervin Chakar sosyal medya hesabından şehitlerimizin olduğu sırada“Biz yalnız değiliz, Biz büyük bir milletiz” ifadelerini kullandı.

CHP LİDERİ ÖZGÜR ÖZEL ELİNİ ÖPMÜŞTÜ

Terör partisi DEM’in korkusundan PKK’ya karşı net tavır alamayan ve kırmızı halılarla karşılayarak ortaklık yapan CHP lideri Özgür Özel hatırlanacağı üzere geçtiğimiz aylarda Türkiye düşmanı Pervin Chakar’ın elini öpmüştü.

“CHAKAR’IN ELİNİ ÖPMEYİ DEĞER OLARAK GÖRÜYORUM”

Selahattin Demirtaş’a özgürlük isteyip Türkiye’yi işgalcilikle suçlayan ve Kürdistan ifadelerini kullanan Pervin Chakar’ın elini öpmesi büyük tepkiler toplarken, konuya ilişkin konuşan Özel, pişman olmadığını ifade etmişti. Özel şu ifadeleri kullanmıştı:

“Hiç pişman değilim. Pervin Chakar’ı biliyordum ama hiç canlı dinlememiştim. Ben konsere gittim, pişman değilim. Dinledim, çok keyif aldım. Bir daha bir fırsat olursa yine dinlerim. Ben bir kadın sanatçının çiçek verilirken elini uzattığında elini öpmenin hiç yanlış bir şey olmadığını düşünüyorum. Pervin Chakar’ın elini öpmeyi, sanata, sanatçıya ve taşıdığı kimliklere verilen değer olarak görüyorum”

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir