İçişleri Bakanı Soylu’nun tescilli yalancı Kılıçdaroğlu ile ilgili paylaşımı sosyal medyayı salladı!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, CIA ile iş birliği içinde olduğunu kanıtlayan bir video çekerek, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve ailesi hakkında yalan ve iftira dolu sözler sarf eden tescilli yalancı Kılıçdaroğlu ile ilgili dikkat çeken bir paylaşım yaptı. Bakan Soylu’nun, Kılıçdaroğlu’nun fotoğrafını paylaşarak, ‘’Yalancı’’ yazması, sosyal medyada da geniş yankı uyandırdı.

featured

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve ailesinin hedef alan Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile ilgili dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.

Bugüne kadar yalancılığı mahkemelerde tescillenen ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yüzbinlerce TL tazminat ödeyen Kılıçdaroğlu’nun fotoğrafını resmî Twitter hesabından paylaşan Bakan Soylu, büyük harflerle, ‘’Yalancı’’ yazdı.

Kılıçdaroğlu yayınladığı videoyla CIA’nın taşeronluğunu yaptığını kanıtladı! İşte o belgeler

Bakan Soylu’nun paylaşımı, Twitter’da geniş yankı uyandırdı. ‘’YALANCI’’ etiketiyle binlerce tweet atılırken, Bakan Soylu’nun paylaşımına on binlerce beğeni yağdı…

Kılıçdaroğlu’nun yalanları Cüneyt Özdemir’i bile çileden çıkardı! ‘Durum düşündüğümüzden çok daha vahim’

İşte İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun Kılıçdaroğlu ile ilgili paylaşımı…

Kılıçdaroğlu’na yine tazminat yolu göründü! Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın avukatı Hüseyin Aydın’dan iftira dolu sözlerle ilgili açıklama

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir