Kılıçdaroğlu yayınladığı videoyla CIA’nın taşeronluğunu yaptığını kanıtladı! İşte o belgeler

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve ailesi hakkında yurtdışına kaçacakları yalanını ortaya attıktan sonra bir video yayınlayacağını duyurmuştu! Saat 22.00'de videoyu yayınlayan Kılıçdaroğlu, belge diye bahsettiği kağıtlarla CIA ile işbirliği içerisinde olduğunu kanıtladı.

featured

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, saat 22.00’de yayınladığı videoyla kendi ayağına sıktı, CIA ile işbirliği içinde olduğunu deşifre etti.

Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve ailesinin yurt dışına kaçacağı yalanını ortaya attı ve açıklama yapacağını dile getirdi.

Açıklamasında Amerika’da TÜRGEV ve ENSAR Vakfına yüklü miktarda para transferleri yapıldığını iddia etti. Ancak Kılıçdaroğlu’nun bu oyunu 5 saat öncesinde ortaya çıkmıştı.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Kılıçdaroğlu’nun iftiraları FETÖ’nün kampanyası

CIA’NIN TAŞERONLUĞUNU YAPTI

Gazeteci Emre Erçiş, sosyal medya hesabından Kılıçdaroğlu’nun nasıl kirli bir oyunun içinde olduğunu çok daha erken açıkladı ve haklı çıktı. Erdoğan’ın NATO restinden rahatsız olan ABD, CIA üzerinden komplo belgelerini servis etti.

CHP’nin ABD temsilcisi Yurter Özcan’ın CIA ile işbirliği içerisinde olduğu ve Kılıçdaroğlu’na bu kirli talimatı verdiği ortaya çıktı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı hedef alan Kılıçdaroğlu’na Çelik’ten tepki: ‘Kimin kaçtığını 15 Temmuz’da gördük’

Erciş paylaşımlarında Yurter Özcan’ın CHP ABD temsilcisi olduğunu ve 3 yıldır da CIA ajanı olduğunu yazdı.

Erciş, Özcan’ın Kılıçdaroğlu’nı Neocon’ların kucağına bıraktığını ve Kılıçdaroğlu’nun o talimatları yerine getireceğini yazmıştı.

İşte o paylaşımlar:

Kaynak: SuperHaber

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir