İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, kararsız seçmeni sandığa gitmeye ikna etti

İçişleri Bakanı ve İstanbul 2. Bölge Milletvekili Adayı Süleyman Soylu Sultangazi'de girdiği bir dükkanda sandığa gitmeyi düşünmeyen genç bir kadını, oy kullanmaya ikna etti.

featured

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Sultangazi’de seçmenin nabzını yokladı. İçişleri Bakanı ve İstanbul 2. Bölge Milletvekili Adayı Süleyman Soylu, girdiği bir dükkanda sandığa gitmeyi düşünmeyen genç bir kadını, oy kullanmaya ikna etti.

SULTANGAZİ ESNAFINDAN SICAK KARŞILAMA

İçişleri Bakanı ve İstanbul 2. Bölge Milletvekili Adayı Süleyman Soylu, bugün Sultangazi’deydi. AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışını yapan Soylu, esnafı da gezdi. Esnafın sıcak ilgisiyle karşılaşan Soylu, aynı samimiyetle karşılık verdi. Yaşlıların elini öpen, yaşıtlarına kucak dolusu sarılan Bakan Soylu’nun, genç bir çalışanla kurduğu diyalog dikkat çekti.

“BİZ GÖREVİMİZİ YERİNE GETİRİYORUZ…”

Bakan Soylu, “O sellerde orada kim durdu? Tek tek bahçeleri, evleri temizledik. Terörle mücadele ediyor muyuz? Haklarından geliyor muyuz? Mağlup olursak, onlara mahcup olmaz mıyız? Tayyip Erdoğan, sabah akşam çalışıyor. Bugün Türkiye’de başörtülüler vali oluyor mu? Eğer ona destek vermezsek, karşı taraftakiler ‘Bak ne kadar yaptın, bir işe yaramadı’ demezler mi? Biz senin oyuna talibiz. Biz görevimizi yerine getiriyoruz ama ötekilerin hiç böyle dertleri yok. Sadece kendin için değil, başka insanlar için de düşün.” dedi.

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir