Kahramanmaraş’ta feci kaza! Araç kağıt gibi ezildi

featured

Kahramanmaraş’ta yola ansızın çıkan köpeğe çarpmamak için direksiyonu son anda kıran sürücüyle karşı şeritten gelen otomobil kafa kafaya çarpıştı. Otomobillerden biri takla atarken diğeri kağıt gibi ezildi. Kahramanmaraş’ta gerçekleşen feci trafik kazasında 3’ü aynı aileden 4 kişi yaşamını yitirdi, 4 kişi ise yaralandı. Köpeğe çarpmamak için manevra yapan araç karşı şeride geçti, karşı şeritten gelen araçla kafa kafaya çarpışma sonucu feci kaza yaşandı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

KÖPEK ANİDEN ÖNÜNE FIRLADI

Kaza, Kahramanmaraş- Kayseri Yolu Göksun ilçesi Doğankonak Mahallesi sınırında meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Göksun’dan Kayseri istikametine doğru seyir halinde olan Seyfullah Kazancı’nın kullandığı 46 D 8451 plakalı otomobilin önüne köpek çıktı. Sürücü Kazancı, köpeğe çarpmamak için direksiyonu kırdı.

ARAÇ KAĞIT GİBİ EZİLDİ

Savrulan otomobil, karşı şeride geçerek İsa Yeşilyurt idaresindeki 06 CTU 153 plakalı otomobille kafa kafaya çarpışarak takla attı. Diğer otomobil ise adeta kağıt gibi ezildi.

ADETA CAN PAZARI YAŞANDI

Can pazarının yaşandığı kazada, sürücülerden İsa Yeşilyurt ile Gülistan, Ali Asaf ve Zahir Can Günçe olay yerinde hayatını kaybetti. Diğer sürücü Seyfullah, Selim ve Yusuf Kazancı ile Kenan Günçe ise feci kazadan yaralı olarak kurtuldu.

İhbar üzerine olay yerine ambulans, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yaralılar, ilk müdahaleleri yapılarak hastaneye kaldırıldı. Kazada hayatını kaybedenlerin cansız bedenleri de otopsi için adli tıp kurumuna gönderildi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir