Vatandaşa şamar, HDPKK’ya çıt yok! Bakan Soylu’dan Akşener’e: ‘En güçlü ortaklık suç ortaklığıdır’

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, her gittiği yerde sinirlerine hakim olamayarak vatandaşı azarlayan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e önemli bir tavsiyede bulundu.

featured

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, son günlerde ziyarete gittiği her yerde kendisine soru soran genç kızlara parmak sallıyor, vatandaşı azarlıyor, ‘’Yalancı’’ diyerek, sinir patlaması yaşıyor.

VATANDAŞA BAĞIRAN AKŞENER, HDP’YE ÇITINI ÇIKARAMIYOR

En son olarak da seçmene bağırdığı yönünde kendisine tepki gösteren vatandaşa, ‘’Sen yalan konuşuyorsun demedim, yalancı’’ diyerek bağıran Akşener, vatandaşa diş gösterirken, 6’lı masanın gizli ortağı HDP’ye çıtını dahi çıkaramıyor…

Her gittiği yerde kaos! Akşener vatandaşa ‘Yalancı’ diye bağırdı, koruması tartakladı

AKŞENER’E, ‘SİNİRLERİNİZE HAKİM OLUN’ TAVSİYESİ

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da HDP’li Fatma Kurtulan’ın Temmuz 2019’da İYİ Parti için söylediği, ‘’HDP ve PKK içinde gönül vermişlerin de olduğu insanlar size oy verdi. Şu koltuklarınızda HDP’nin oylarıyla koltuklarınızda oturacaksınız.’’ sözlerinin yer aldığı videosunu paylaşarak, hemen hemen her gün sinirini vatandaştan çıkaran Akşener’e, ‘’Sinirlerinize hakim olun.’’ tavsiyesinde bulundu.

Yanardöner Akşener! ‘Burası Kürdistan’ diyen adama süt dökmüş kedi, soru soran kadına aslan kesildi

”EN GÜÇLÜ ORTAKLIK SUÇ ORTAKLIĞIDIR”

Bakan Soylu, HDP’nin İYİ Parti ile ortaklığını açık açık ifşa ettiği Kurtulan’ın konuşmasını paylaştığı tweetine, ‘’Meral Hanım, dengenizi kaybettiğiniz belli. Sokakta herkese çıkışıyorsunuz. Sinirlerinize hakim olun. Hdpkklılar mecliste yüzünüze ortaklığınızı haykırdı, çıt yok! Heval Pervin payladı çıt yok! Geçmişten ortak bir tanıdığımız, “En güçlü ortaklık suç ortaklığıdır” derdi hatırlarsın’’ notunu düştü.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir