Yanardöner Akşener! ‘Burası Kürdistan’ diyen adama süt dökmüş kedi, soru soran kadına aslan kesildi

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, dünkü Yalova ziyaretinde kendisine soru soran bir kadına parmak sallayarak sert bir diller cevap verirken, geçtiğimiz aylarda gerçekleştirdiği Siirt ziyaretinde, ‘’Burası Kürdistan’’ diyen şahsa sessiz kalması, ‘’İkiyüzlülük’’ olarak yorumlandı.

featured

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in, Yalova’da kendisine soru soran genç kadına parmak sallayarak öfkeli bir üslupla azarlar gibi cevap vermesi, sosyal medyada tepki çekti.

Ziyaret sırasında bir genç kadın, Akşener’e uyuşturucu ile mücadeleye yönelik soru yöneltti. Gencin sorusuna oldukça sert bir üslupla cevap veren Akşener’in gerginliği dikkat çekti.

Meral Akşener’den tepki çeken hareket! Kendisine soru soran gençlere parmak salladı

Yaşanan bu skandal olayın ardından sosyal medyada Akşener’in Ekim 2021’deki Siirt’in Kurtalan ilçesindeki esnaf ziyaretinde “Bulunduğunuz yer ‘Kürdistan’dır” ifadesini kullanan şahısla diyaloğu akıllara geldi.

“Ömer’in Yolu” diyordu meğer Pervin’in yoluymuş… Meral Akşener’in ‘kürdistan’ sessizliği

‘’AKŞENER HDP’Lİ ORTAKLARINI KIZDIRMAMAK İÇİN…’’

Türkiye Cumhuriyeti sınırları içerisinde, ‘’Burası Kürdistan’’ diyen bir şahsa çıtını dahi çıkaramayan Akşener’in, sadece soru soran genç bir kadına parmak sallayarak sert çıkmasına tepki gösterilirken, sosyal medyada, ‘’Akşener HDP’li ortaklarını kızdırmamak için, ‘Burası Kürdistan’ diyen şahsa sesini çıkarmadı. Soru soran kıza aslan kesildi.’’ şeklinde yorumlar yapıldı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir