Sosyal medyada VitaInu Squad rüzgârı! Vita Inu coin (VINU) nedir?

VitaInu Squad, Twitter gündeminde üst sıralara yerleşti. Peki VitaInu Squad nedir? Vita Inu Coin hangi borsalarda yer alıyor? İşte detaylar...

featured

Twitter gündeminde üst sıralara yerleşen VitaInu Squad, kripto meraklılarının ilgisini çekti. Vita Inu coin nedir, ne işe yarar?

Vita Inu Coin, kripto para dünyasına hızlı bir giriş yaptı. Her geçen hafta hareketlilik kazanan sanal para dünyasında, çeşitli altcoinler sahiplerine çeşitli meblağlarda para kazandırıyor. Kripto para pazarının yeni oyuncusu Vita Inu Coin, gelecek vaat eden coin’ler arasında yer alıyor. Vita Inu Coin’in önemi, internetin yerini alması beklenen Metaverse dünyasının ilk kripto parası olmasıdır.

VITA INU COIN NE İŞE YARAR?

ViNo topluluğu, DAG meraklılarından oluşan bir topluluktur ve başlangıçta Vite ve Nano kripto para birimleri ve toplulukları arasında köprü kurmak için kurulmuştur.

ViNo topluluğunun iki ana amacı vardır. İlk olarak, çeşitli DAG kripto para birimlerinin çoğaltılması ve bağlanması yoluyla daha fazla kişiye ulaşmak istiyorlar. İkincisi ve daha iddialı olarak, çeşitli DAG kripto para birimlerinin serbestçe dolaşabileceği büyük DAG ekosistemleri oluşturmaya katkıda bulunmak istiyorlar. Vita Inu Coin; Pancaheswap, ViteX, Digifinex ve Hotbit gibi borsalardan satın alınabilir.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir