Bored Ape Yacht Club duyurdu! Twitter’da gündem Apecoin!

Bored Ape Yacht Club (BAYC), yeni coin listelemesini Twitter'dan duyurdu. ApeCoin adlı coinin listeleme duyurusu, sosyal medyada yankı uyandırdı.

featured

Bored Ape Yacht Club (BAYC), yeni coin listelemesini duyurdu, kripto ve oyun meraklıları heyecanlandı. Twitter üzerinden yaptığı açıklamada ApeCoin adlı kripto varlığın listeleneceğini duyuran BAYC, ApeCoin’in misyonu için “Web3’ün ön saflarında merkeziyetsiz bir topluluk oluşturmayı güçlendirmek için kullanılacak kültür, oyun ve ticaret token’ı” ifadelerini kullandı.

TWİTTER HESABINDAN DUYURULDU

Yakın zamanda piyasaya sürülecek ApeCoin farklı taraflar arasında dağıtılacak. ApeCoin’in resmi Twitter hesabından yaptığı açıklamada BAYC ekosisteminin üyelerine, 17 Mart saat 12:30 UTC’de başlayarak 10.000 jeton tahsislerini talep etmeleri için 90 günlük bir süre verdiğini duyurdu. NFT ile ilişkili jetonlar yalnızca bir kez talep edilebilecek. BAYC’nin yaratıcısı Yuga Labs, Bored Ape NFT koleksiyonunu Ethereum tabanlı ApeCoin ile güçlendiriyor. ApeCoin ise ERC-20’den güç alıyor.

https://twitter.com/ApeCoiin/status/1504401329154052098

Şirket, Oyun ve DAO alanına kaymaya hazırlanıyor. Yeni bir oynadıkça kazan kurgusuna sahip bir oyun çıkarmayı planlayan Yuga Labs, ApeCoin’i de bu oyunun ekonomisinde kullanacak. Ancak ApeCoin sadece bir token olmanın ötesinde, bir DAO projesi ile karşımıza çıkacak.

KURUL ÜYELERİ KİM?

Kurul üyeleri arasında Reddit kurucu ortağı Alexis Ohanian, FTX’den Amy Wu, Sound Ventures’tan Maaria Bajwa, Animoca kurucu ortağı Yat Siu ve Horizen Labs’den Dean Steinbeck gibi isimler var. ApeCoin DAO’nun yönetimsel kararları ise APE Foundation isimli bir organizasyon tarafından üstlenilecek. Token sahipleri, DAO’nun kara verme süreçlerinde oy kullanabilecek. Konsey ise topluluğun verdiği kararları uygulamakla yükümlü olacak.

HANGİ BORSALARDA YER ALACAK?

Proje kapsamında 1 milyar ApeCoin dağıtılması hedefleniyor. Yuga, ApeCoin’i başlangıçta piyasaya sürmeyecek. Yuga Labs ve BAYC projesinin kurucuları, toplam token arzının yaklaşık dörtte birinin sahibi olacak. Buradaki kırılımı detaylandırmakta fayda var. ApeCoin’in yüzde 8’i BAYC kurucularına, yüzde 16’sı ise Yuga Labs ekibine dağıtılacak. Yuga Labs’e dağıtılan tokenların bir kısmı, bağış olarak ayrılacak. ApeCoin’in yakın zamanda Coinbase, FTX, eToro, Kraken, OKX, Gemini, FTX, Binance ve Binance ABD’de işlem görmeye başlayacağı kaydedildi.

trbtc
BTC
0.48%
2.248.836,98 TRY
treth
ETH
0.91%
109.869,28 TRY
trbch
BCH
-2.46%
21.991,76 TRY
trxrp
XRP
0.37%
19,34 TRY
trltc
LTC
1.39%
3.345,91 TRY

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir