Sokak köpekleri yüzünden kaza yapan Getir kuryesinin görüntüleri tartışma yarattı

Köpekler yüzünden kaza yapan Getir kuryesinin görüntüleri sosyal medyayı ikiye böldü. Bazı sosyal medya kullanıcıları başıboş köpeklerle ilgili adım atılmasını istedi.

featured

Sosyal medaya yayımalanan kaza görüntüleri tartışma yarattı. Getir kuryesinin başıboş sokak köpeği tarafından kaza yapması sosyal medyayı ikiye böldü. Çok sayıda sosyal medya kullanıcı konuyla ilgili görüşlerini belirtti.

Yayımlanan görüntülerde Getir kuryesinin sokak köpeğine çarpmamak için kaza yaptığı görülüyor. Sosyal medyada konuyla ilgili yapılan yorumlar ise şu şekilde:

 

kuryeleri başıboş köpeklerin oluşturduğu tehdit yüzünden, hep sorunlarla karşılaşırken sokak köpeklerine 2 ton mama bağışlayan getir firması, bu konu hakkında ne düşünüyor acaba. ilginç bir paradoks. sahipsiz başıboş köpekler kutsal olarak ilan edildi, ekşi’de bile trolleri bu hindistan medeniyetini övmek için 24 saatini harcıyorlar.

allahın belası mahluklara hala bir çözüm bulunamadığı için kaza yapmıştır.yanında salam olmadığını düşünüyorum.

köpektaparlara göre yanında köpek maması taşımadığı için suçlu olan kurye.
o köpek bir çocuk da olabilirdi, yola fırlatılmış bir top da olabilirdi.

getir kuryesi her daim 130 km/s hızla gidebilsin diye tüm engelleri ortadan kaldırmak gibi bir görevi yok devletin.
kuryenin hız sınırına uymadığı için gerçekleşmiş kazadır. orada bir insan da karşıya geçmek için yola adım atabilir ve o hızlı gelen motoru hızlı geldiği için geç farkedebilir. o zaman da motorcuyu linç edersiniz muhtemelen.

köpeklerle derdiniz var tamam da kayıtta her şey ortada. bu şekilde hızlı giden motorların insanlara çarptığı bir sürü olay var.
bütün motorlu kuryelerin ileri sürüş eğitimi alması şart. trafikte terör estirmelerini geçtim ona artık eyvallah, kaza yapmadan terör estirmeleri için.

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir