Smokinli Berdan Mardini ile Survivor 2023 fragmanı yayınlandı

TV8'de yayınlanan O Ses Yılbaşı'nda Survivor 2023 ile ilgili detaylar belli oldu ve ilk tanıtım geldi. Survivor 2023 kadrosuna tanıtım çekimlerine smokin ile katılan Berdan Mardini damga vurdu.

featured

Survivor 2023 kadrosu yarışmacı isimleri açıklandı. Acun Ilıcalı’dan Yılbaşı sürprizi Survivor 2023 yarışmacı kadrosu tanıtım fragmanı ve uzun zamandır Survivor 2023 ne zaman başlayacak sorusunun cevabı O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programında açıklandı. İşte Survivor 2023 yayın tarihi ve yarışmacıları tanıtım fragmanı sizlerle.

SURVİVOR 2023 NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Türkiye’nin ilgiyle takip edilen Survivor yarışması 2023 Ünlüler ve Gönüllüler yarışmacı kadrosu isimleri açıklandı. Acun Ilıcalı’nın yılbaşı özel yayında patlattığı son bomba ise Survivor 2023 bu sene 15 Ocak tarihinde ilk bölümü ile TV8 kanalında ekrana gelecek.

TANITIMDA BERDAN MARDİNİ DAMGASI

O Ses Türkiye Yılbaşı programında ilk defa yayınlanan fragmana smokinle çekimlere katılan ünlü türkücü Berdan Mardini damgasını vurdu.

BERDAN MARDİNİ KİMDİR?

5 Kasım 1978 tarihinde Diyarbakır’da dünyaya gelen Berdan Mardini, babasının devlet memuru olması nedeniyle çocukluğunu farklı şehirlerde geçirdi. Ailesi aslen Mardinlidir. Diyarbakır’da başladığı ilkokul eğitimine Isparta’nın Gelendost ilçesinde devam eden Berdan Mardini, o yıllarda tiyatro ve müzik gibi faaliyetlere ilgilendi, ses yarışmasına katıldı. Babasının emekli olmasından sonra ailesi ile birlikte İstanbul’a yerleşen Mardini, lise eğitimini İstanbul Avcılar’da Süleyman Nazif Lisesi’nde sürdürdü.

Üniversite sınavlarını kazanamayan Berdan Mardini, babasının açtığı tekstil atölyesinde çalıştı. Burada 2 yıl boyuncu çeşitli pozisyonlarda çalışmasının ardından bağlama kursuna başlayan Berdan Mardini, tesadüf eseri bir eğlence mekanından şarkı söylemesinin ardından müzik dünyasına adım atmış oldu.

90’lı yılların sonunda çeşitli mekanlarda şarkıcılık yapan Berdan Mardini, bu dönemde eğitim almayı çok istediği konservatuar sınavlarına girmiş ancak başarılı olamamıştır. Berdan Mardini ilk albümünü 2000 yılında çıkarmış ancak teknik problemler nedeniyle bu albüm piyasaya sürülmemiştir. 2002 yılında çok istediği “Aman Aman” albümünü çıkardı ve bu albüm sonrası geniş kitleler tarafından tanındı. Berdan Mardini’ye esas şöhretini kazandıran ise “Senden Çocuğum Olsun” adlı şarkısıdır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir