Siroza yakalanan Ufuk Özkan’ın sağlık durumu nasıl? Doktoru açıkladı

Ünlü oyuncu Ufuk Özkan karaciğer yetmezliği nedeniyle bir süredir tedavi görüyordu. Siroz teşhisi konulan oyuncudan sevindiren haber geldi. Hastaneden taburcu olan ünlü ismin doktoru açıklama yaptı.

featured

Geniş Aile dizisiyle hafızalara kazınan ünlü oyuncu Ufuk Özkan‘a siroz teşhisi koyulmuştu. Ufuk Özkan en son yaptığı açıklamada karaciğer nakli olmasına gerek kalmadığını söylemişti. Ünlü isimden sevindiren haber geldi.

DOKTORU HABER VERDİ

Ünlü ismin doktoru Prof. Dr. Onur Yaprak sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “Değerli sanatçımız (artık dostum) Ufuk Özkan’ı 17 gün önce karaciğer yetmezliği bulguları ile kliniğimize yatırmıştık. Süreç içinde karaciğer değerleri geriledi. Çok şükür nakillik bir durumu olmadı. Kendisini çok sevdiği mesleğine ve setlere devam edecek şekilde taburcu ettik. Bu süre zarfında arayan soran ve sevenleri onu hiç yalnız bırakmamıştı. Bundan sonraki günlerini sağlıkla geçirmesini diliyorum” dedi.

“TABURCU OLDUK”

Doktoruyla pozunu yayınlayan Ufuk Özkan ise “Taburcu olduk. Prof,dost,sırdaş,messi ve çerkez… Bu ismi unutmayın Prof. Dr. Onur Yaprak.. İyi ki” notunu düştü.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir