Sinem Kobal’dan şaşırtan üçüncü çocuk açıklaması!

Kenan İmirzalıoğlı ile mutlu bir evliliği olan Sinem Kobal üçüncü çocuk sorularına yanıt verdi. Genç oyuncu, ''Yok, ben de çalışmayı özledim. Üretmek de istiyorum. Dediğim gibi hayırlısıyla önümüzdeki günlerde bakacağız.''

featured

Oyuncu Kenan İmirzalıoğlu ile evli olan ünlü oyuncu Sinem Kobal 2020 yılında ilk çocuğu Leyla’yı, 2022’de ise ikinci kızı Lalin’i kucağına almıştı

Geçtiğimiz günlerde bir ödül gecesine katılan ünlü oyuncu Sinem Kobal’dan ‘Üçüncü çocuk gelir mi?’ sorusuna yanıt geldi.

“HER ŞEY YOLUNDA”

Aile hayatıyla ilgili konuşan Kobal, “Her şey yolunda. Çocuklar büyüyor. Leyla 2,5 yaşında, gerçekten Kenan’ın kopyası. Zaten renkleri de ona benziyor. Lalin yeni bir yaşına girdi. daha ikimizin karışımı ama renkleri bana benziyor. İkisi de çok tatlılar. İnşallah her şey güzel olsun. Heyecanla büyümeleriniz izliyoruz. Biz de yavaş yavaş projeleri okumaya başladık. Tekrar işimizin başındayız.” dedi.

“ÜÇÜNCÜ ÇOCUK GELİR Mİ?”

Eşi Kenan İmirzalıoğlu‘nu öven Kobal, “Onun adına konuşmayayım ama bence şahane bir baba… Çok şanslıyım. Ona buradan teşekkür edeyim.” dedi.

 

Ünlü oyuncu Sinem Kobal, ‘Üçüncü çocuk gelir mi?’ sorusuna ise şu yanıtı verdi:

‘Yok, ben de çalışmayı özledim. Üretmek de istiyorum. Dediğim gibi hayırlısıyla önümüzdeki günlerde bakacağız.”

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir