Müge Anlı’nın sapığı Sinan intihar mı etti? Sinan Sardoğan öldü mü?

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında ele alınan kayıp Arife Gökçe olayının baş şüphelisi olan ve bu olay dışında bir çok taciz olayına adı karışan Sinan Sardoğan geçtiğimiz günlerde polis ekiplerince kaldığı otelden alınmıştı. Sardoğan'ın intihar ettiği iddiası sosyal medyaya bomba gibi düştü.

featured

Müge Anlı ile Tatlı Sert programının günlerce konuşulan isimlerinden biri olan Sinan Sardoğan son olarak tutuklanarak cezaevine gönderilmesi sonrasında ilginç gelişmeler yaşanıyor.

Arife Gökçe olayının baş şüphelisi olduğu iddia edilen ve bu olay sonrasında adı birçok taciz iddiasına karışan Sinan Sardoğan, polis ekipleri tarafından kaldığı otelden alınmıştı.

Benzer Haberler
muge anli
Müge Anlı Arife Gökçe olayında şok iddia! Çökelekçi Ahmet Çinkılıç ilk kez konuştu: ‘Aramızda geçen diyalog yoğurttan ibaret’
tayfun-gokce-arife-gokce
Arife Gökçe olayında Sapık Sinan Sardoğan masum mu? Müge Anlı’da Tayfun Gökçe için şok iddialar
muge anli-sinan sardogan
Müge Anlı’da sapık Sinan Sardoğan’ın görüntü ve ses kayıtları mide bulandırdı
sinan-sardogan-kimdir
Müge Anlı’daki Sinan Sardoğan’ın tecavüz ettiği Suriyeli çocuğu nasıl kandırdığı ortaya çıktı

ARİFE GÖKÇE KAYBININ BAŞ ŞÜPHELİSİYDİ

Sinan Sardoğan adı ilk olarak Müge Anlı ile Tatlı Sert programında Arife Gökçe olayı ile ortaya çıkmıştı. Aynı köyde bir anda ortadan kaybolan Arife Gökçe’nin bulunması için programa çıkarılan Sardoğan’ın gerçek yüzü kısa sürede ifşa edildi.

Gökçe’nin son olarak kaybolmadan hemen önce Sardoğan tarafından taciz ve tehdit edildiği iddiaları gündeme bomba gibi düşmüştü. Sardoğan’ın başka olaylardan da şüpheli ya da tanık olduğu belirlenince bir anda oklar yeniden kendisini gösterdi.

SİNAN SARDOĞAN ÖLDÜ MÜ?

Sinan Sardoğan’ın çocuklara yönelik cinsel istismar iddialarına karıştığının ortaya çıkması bardağı taşıran son hamle olurken kamuoyundaki tepkilerinde artmasıyla polis tarafından gözaltına alınmıştı.

Gözaltı işlemlerinden sonra savcılığa çıkarılan Sardoğan, tutuklanması talebiyle mahkemeye sevk edilmişti.

Sardoğan daha sonrasında mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

Son olarak sosyal medyada ortaya atılan iddialarda Sinan Sardoğan’ın cezaevinde intihar ederek yaşamına son verdiği söylentisi yayıldı. Ancak bu konuda kesin bir teyit belirtilmedi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir