Müge Anlı Arife Gökçe olayında şok iddia! Çökelekçi Ahmet Çinkılıç ilk kez konuştu: ‘Aramızda geçen diyalog yoğurttan ibaret’

Müge Anlı'da aranan Arife Gökçe olayında gözler aileye çevrildi! Sapık Sinan Sardoğan'ın küçük yaşta çocuğa tecavüzden tutuklanmasının ardından kayıp kadının eşinin akrabası Mustafa Gökçe şok iddialar gündeme getirdi. "Tayfun Gökçe, annesi Arife Gökçe'yi hıdırellez festivalinde başka bir erkekle yakalayıp dövdü" ifadelerini kullanırken, yayın ihbar kabul edildi ve 'çökelekçi' olarak bilinen Ahmet Çinkılıç ile Mustafa Gökçe Ataköy Jandarma Karakol Komutanlığı'nda ifade verdi. Yaklaşık 2,5 saat ifade vermesinin ardından 'çökelekçi' Ahmet, sessizliğini bozarak Müge Anlı ekibine konuştu. İşte detaylar....

featured

ATV ekranlarının sevilen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert’te gündeme gelen Arife Gökçe’nin şüpheli kaybında flaş bir gelişme yaşandı.

Müge Anlı, dünkü yayında Arife Gökçe olayını yeniden ele aldı. Müge Anlı, kayıp kadının eşi Fikri Bey’in akrabası olan Mustafa Gökçe’nin kendilerine yaptığı açıklamaları paylaştı.

‘YAKALAYAN GÖREN VAR’

Buna göre Mustafa Gökçe, “Tayfun annesini hıdırellez festivalinde bir erkekle yakaladığı için dövdü. Annesine meydan dayağı attı. Yalan söylüyorlar. Yakalayan gören kişiler de var” ifadelerini kullandı.

FİKRİ GÖKÇE: ‘ŞAHİTLERİ VAR MI’

Arife Gökçe’nin eşi ve oğlu ise bu iddiayı yalanladı. Arife Gökçe’nin eşi Fikri Bey, “Kesinlikle yalan bunu söyleyen kişiler ailemizin peşindeler. Kanıtları, şahitleri var mı?” diye çıkıştı.

Yayının ardından hem çökelekçi olarak bilinen Ahmet Çinkılıç ve Mustafa Gökçe ile ilgili yeni gelişmeler yaşandı.

JANDARMADA İFADE VERDİLER

Yayını ihbar kabul eden Tokat İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı JASAT ekibi ‘Büfeci Ahmet’ ismiyle bilinen çökelekçiyi ifade almak üzere jandarma karakol komutanlığına getirdiler.

Yayında gündeme gelen bir diğer isim ise Mustafa Gökçe isimli komşuydu. Mustafa Gökçe de ifadesi alınmak üzere Ataköy Jandarma Karakol Komutanlığı’na getirildi.

‘ARAMIZDAKİ DİYALOG YOĞURTTAN İBARET’

Yaklaşık 2,5 saat ifade vermesinin ardından Ahmet Çinkılıç, Müge Anlı ekibine konuştu ve hakkındaki iddiaya yanıt verdi.

Çinkılıç, “Arife Gökçe ile tanışmamız 6 ay olmuştur. Bana ‘Yoğurt alır mısın?’ dedi. Ben de ‘olur’ dedim. Aramızdaki diyalog sadece bu. Bana yoğurt getirirdi sadece.

Bazen o getirir bazen de eşi getiriyor. Köye gitmişliğim yoktur benim. Oğulları yaz döneminde getirir. Başka bir muhabbetim yok. Aramızda belki 20 yaş vardır. Nasıl bir dedikodu çıkabilir yani?

Gören varsa duyan varsa söylesin. Benim adımı vererek olayı benim üzerime çekmek istediler.

Arife Gökçe‘nin kaybolmasını ben, cumartesi günü yoğurt için aramıştım. Eşine ulaştım. ‘Yengeye söyle yoğurtlar cıvık müşteri şikayet ediyor.’ dedim. O da, ‘Ben de bulamıyorum 3-4 saat oluyor’ dedi. Öyle telefonu kapattım.” ifadelerini kullandı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir