Yaşasaydı kahrından ölürdü! Canan Kaftancıoğlu, Sinan Ateş’i andı

Terör örgütlerine yakınlığı sebebiyle sık sık eleştirilen CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, geçtiğimiz günlerde bir suikasta kurban giden Ülkü Ocakları eski Genel Başkanı Sinan Ateş cinayetiyle ilgili yaptığı paylaşımda "Yakınlarını faili meçhul cinayetlerinde kaybeden aileler olarak 2009'da söylemiştik" ifadesini kullandı. Kaftancıoğlu'nun 'faili meçhule kurban giden aileler' ifadesiyle terörist yakınlarını kast ettiği iddia edildi.

featured

Geçtiğimiz hafta Ankara’da düzenlenen silahlı saldırıda hayatını kaybeden Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanı Sinan Ateş, önceki gün Bursa’da son yolculuğuna uğurlandı.

‘YAKINLARINI FAİLİ MEÇHUL CİNAYETLERDE KAYBEDEN AİLELER OLARAK’

Gündeme bomba gibi düşen cinayetle ilgili dikkat çeken bir paylaşım da CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’ndan geldi.

Ahh! Yeni yıla baba feryatlarıyla giren 2 çocuk daha “Gerçekler ortaya çıksın kim incinirse incinsin” Yakınlarını faili meçhul cinayetlerinde kaybeden aileler olarak 2009 yılında söylemiştik. Gerçekler karşısında lâl olanlara: Şu evlatların ahı yeter size…

SİNAN ATEŞ KAFTANCIOĞLU İÇİN NE DEMİŞTİ?

Terör örgütlerine yakınlığı sebebiyle ülkücü camia tarafından sıkça eleştirilen CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu için Sinan Ateş sosyal medyada çok sert ifadeler kullanmıştı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir