Shiba Inu gerçekten “Dogecoin katili” oldu! Yükselişi durdurulamıyor…

featured

Kripto para piyasalarına “Dogecoin katili” adıyla sürülen Shıba Inu (SHIB), piyasalarda beklentilerin üzerinde bir yükselişle ilerliyor.

Elon Musk’ın desteğini gösterdiği Dogecoin, birkaç gündür düşüş eğilimi ile hareket ediyor. Rakibi Shiba Inu ise hafta başından bu yana yükselişini sürdürüyor.

BİTCOİN 61 BİN DOLAR SEVİYELERİNDE

Son bir hafta içerisinde yüzde 160’ın üzerinde değer kazanan Shiba Coin, daha da yükselecek gibi duruyor. Bitcoin ise dalgalı hareketini bugün de sürdürüyor. Güne 62 bin doların üzerinde başlayan Bitcoin, ilerleyen saatlerde düşüş gösterdi.

Bloomberg’in önde gelen emtia stratejisti Michael McGlone, “Dogecoin katili” SHIB ve Shiba Inu tokeni etrafında oluşan mevcut çılgınlıkta Bitcoin’in olası sonucu hakkında tweet attı.

Bloomberg’in baş emtia uzmanı, Shiba Inu’nun “NGU için tasarım ve pazarlamada bir miktar parlaklığa sahip” olduğunu tweetledi.

Bununla birlikte Michael McGlone, SHIB spekülatif bir meme coin olduğu için, riskten kaçan yatırımcı duyarlılığının, kripto para piyasasında hakim olacağını ve lider kriptonun durumunu şimdi olduğundan daha güçlü hale getireceğini düşündüğünü ifade etti. Uzman ayrıca SHIB’nin fiyat eğrisinin Ethereum’un yükselişinin yörüngesiyle çakıştığı bir tablo paylaştı ve Ethereum’u “Shiba Inu kolaylaştırıcısı” olarak adlandırdı.

Bir başka kripto topluluğu etkileyicisi, PAC Protokolü’nün kurucusu ve eski ABD’li politikacı David Gokhshtein, Twitter sayfasında Robinhood’un nihayet SHIB’i listelemesi gerektiğini, bunun da hem onu ​​hem de Dogecoin’i  hızla harekete geçireceğini yazdı.

David Gokhshtein’e göre bunun nedeni, şu anda düzenli perakende yatırımcıların yatırım yapmak için “mavi çipler” değil meme kriptoları araması.

İşte tüm bu gelişmelerin ışığında kripto para piyasalarında son durum:

BİTCOİN NE KADAR?

Güne $62.363,4400 ile başlayan Bitcoin, bugün itibarıyla %0,94 artışla $61.325,55 seviyesinde bulunuyor.

ETHEREUM NE KADAR?

Güne $4.401,0100 ile başlayan Ethereum, bugün itibarıyla %0,28 azalışla $4.311,38 seviyesinde bulunuyor.

RİPPLE NE KADAR?

Güne $1,0798 ile başlayan Ripple, bugün itibarıyla %2,06 artışla $1,0835 seviyesinde bulunuyor.

DOGECOİN NE KADAR?

Güne $0,2932 ile başlayan Dogecoin, bugün itibarıyla %3,22 azalışla $0,2827 seviyesinde bulunuyor.

SHİBA INU NE KADAR?

Shiba Inu, bugün itibarıyla %2,77 artışla $0,00007304 seviyesinde bulunuyor.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir