Şeyma Subaşı hakkında çarpıcı iddia: Düğün masraflarını davetlilere mi ödetecek?

Mısırlı iş insanı Mohammed Alsaloussi ile nikah masasına oturmak için gün sayan Şeyma Subaşı hakkında öyle bir iddia ortaya atıldı ki, duyanlar şoke oldu.

featured

Acun Ilıcalı’dan boşanan ve yakın zamanda Mısırlı iş insanı Meedo ile evlenecek olan Şeyma Subaşı, geçtiğimiz günlerde 90’lar temalı müthiş bir bekarlığa veda partisi düzenlemişti. Nikah masasına oturmak için gün sayan Subaşı hakkında öyle bir iddia ortaya atıldı ki, duyanlar şoke oldu.

Subaşı, düğünüyle alakalı “Ayın 5-6’sı Marakeş’te evleniyoruz inşallah. 250 kişi falan gelecek, sadece aile ve yakın arkadaşlar geliyor. Onun dışında pek fazla bir şey söylemek istemiyorum. Sürpriz olsun, bana da sürpriz olsun” demiş hatta ablasının bile düğününe davetli olmadığının altını çizmişti.

Konuşa Konuşa Youtube kanalının iddiasına göre; Subaşı davetlilere yalnızca davetiye gönderdi. Konuya ilişkin söylenenler, “Davetlilere sadece davetiye gönderilmiş. Davetliler şaşkın ne otel ne masraflarıyla ilgili bilgi verilmemiş. Uçak da otel de kendilerine ait. Duyduğuma göre davetliler şaşkınmış” şeklinde.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir