Servet Operasyonu konusu nedir? Servet Operasyonu oyuncuları kimler?

Servet Operasyonu filminin konusu ve oyuncuları kullanıcılar tarafından merak ediliyor. Bu akşam Kanal D ekranlarında yayınlanacak olan film, aksiyon severlerin oldukça ilgisini çekecek. Guy Ritchie'nin yönetmen koltuğuna oturduğu Amerikan yapımı filmin başrolünde Jason Statham bulunuyor. Peki, Servet Operasyonu konusu nedir? Servet Operasyonu oyuncuları kimler?

featured

Servet Operasyonu filmi konusu ve oyuncularıyla aksiyon severlerin dikkatini çekmeyi başardı. Bu akşam televizyonda ilk kez Kanal D ekranlarında yayınlanan Servet Operasyonu filminin detayları araştırılıyor.

SERVET OPERASYONU FİLMİ KONUSU

Servet Operasyonu, dünya için büyük tehdit oluşturan yeni bir ölümcül silah teknolojisinin ticarileştirilmesini önlemek için zorlu bir maceraya atılan bir ajanın hikayesini konu ediyor. M16 ajanı Orson Fortune, dünya için büyük tehdit oluşturan yeni bir ölümcül silah teknolojisinin ticarileştirilmesini önlemek için uluslararası bir istihbarat ittifakı olan “Five Eyes” tarafından işe alınır. Bu süreçte CIA teknoloji uzmanı Sarah Fidel ile birlikte çalışmak zorunda bırakılan Fortune, zengin bir silah tüccarının izini sürmeye çalışırken dünyayı dolaşmak zorunda kalır.

SERVET OPERASYONU FİLMİ OYUNCULARI

Jason Statham – Orson Fortune

Aubrey Plaza

Bugzy Malone

Josh Hartnett – Danny Francesco

Cary Elwes – Nathan Jasmine

Hugh Grant – Greg Simmonds

Lourdes Faberes – Emilia

Max Beesley – Ben Harris

Eddie Marsan – Knighton

Kaan Urgancıoğlu – Casa

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir