Serkan Kodaloğlu, Petek Dinçöz’ü çabuk unuttu! Faslı model Iman Casablanca ile fena yakalandı

Şarkıcı Petek Dinçöz ile 8 yıllık evliliğini yakın zaman önce bitiren iş insanı Serkan Kodaloğlu, Faslı model ve oyuncu Iman Casablanca ile baş başa yemekte yakalandı. Samimi halleriyle dikkatlerden kaçmayan ikili, gecenin sonunda görüntü vermemek için mekânın arka kapısından çıkmaya çalışsa da başarılı olamadı.

featured

Bir döneme şarkılarıyla damgasını vuran Petek Dinçöz, 2014 yılında iş insanı Serkan Kodaloğlu ile nikah masasına oturmuştu. İrfan Aslan adında bir erkek çocukları bulunan ikili, geçtiğimiz günlerde tek celsede boşanmıştı.

Habertürk’ün haberine göre; Serkan Kodaloğlu, önceki akşam Faslı model ve oyuncu Iman Casablanca ile objektiflere yansıdı.

İkili, Tarabya’daki bir mekanda baş başa yemek yedi. Yaklaşık 5 saat boyunca mekânda kalan Serkan Kodaloğlu ile Iman Casablanca, samimi halleriyle dikkat çekti. Kodaloğlu, gece boyunca Casablanca’dan gözlerini ayıramadı. 2018 Best Model of the World birincisi seçildikten sonra kariyerine Türkiye’de devam eden Iman Casablanca’nın da keyfinin yerinde olduğu gözlendi.

KAÇIŞ PLANI TUTMADI

Gece sonunda mekânı birlikte terk eden Kodaloğlu ve Casablanca, flaşların patlamasıyla panik yaşadı. İkili, mekâna geri döndü ve görevlilerden yardım istedi.

Kodaloğlu ve Casablanca, bu sefer mekânın arka kapısından kaçmaya çalışsa da fotoğraflarının çekilmesine engel olamadı.

Iman Casablanca, pek çok dizide de rol almıştı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir