CHP-FETÖ el ele! Sarıyer Belediyesi’nden ırkçı paylaşım: Tepki gelince apar topar sildiler

CHP’li Sarıyer Belediyesi, büyük bir skandala imza attı. Sarıyer Belediyesi’nin Twitter hesabından yapılan ırkçı paylaşım, tepki çekti. FETÖ’ye yakın olduğu ileri sürülen bir Twitter hesabından paylaşılan, ‘’Türkiye'de alan eğitim gören Ukraynalı öğrenciler, Sarıyer sahilinde 70 torba çöp topladı’’ başlıklı gönderiyi alıntılayan Sarıyer Belediyesi tarafından yazılan ırkçı yorum tepki çekince, gönderi apar topar silindi.

featured

Cumhuriyet Halk Partisi Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’in başkanlığını yaptığı Sarıyer Belediyesi, Twitter’dan yaptığı paylaşımla Türkiye’deki sığınmacılarla ilgili skandal bir provokasyona imza attı.

CHP’Lİ SARIYER BELEDİYESİNDEN SKANDAL PAYLAŞTIM

Türkiye’de alan eğitim gören Ukraynalı öğrenciler, Sarıyer sahilinde 70 torba çöp topladı. FETÖ’cü olduğu iddia edilen bir hesap ise haberi kendi sayfasından paylaştı. CHP’li Sarıyer Belediyesi ise paylaşılan gönderiyi alıntılayarak, ‘’Eline telefon alıp 70 farklı kişiyi çekmeye çalışan yabancılar olmak yerine 70 torba çöp çıkaran, çevre bilincine sahip yabancıları Sarıyer’de gördüğümüz için çok mutluyuz’’ yorumunu yazdı.

Her mecrada Türkiye’deki sığınmacı ve yabancı uyruklu kişilerle ilgili provokasyona imza atan CHP zihniyetinin bu paylaşımı, Twitter’da tepkiyle karşılandı.

Sosyal medyadan CHP ve FETÖ işbirliğine tepki gelince, Sarıyer Belediyesi de paylaştığı bu ırkçı gönderisini apar topar silmek zorunda kaldı.

İşte Twitter’dan gelen tepkilerden bazıları…

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir