Serkan Çayoğlu ve Ayça Ayşin Turan’lı Kader Bağları dizisinden ilk partner pozu geldi!

Fox TV' de yayınlanacak olan, başrollerinde Ayça Ayşin Turan ve Serkan Çayoğlu'nun yer alacağı "Kader Bağları" dizisinin okuma provası bugün gerçekleşiyor. Peki dizi nerede çekiliyor, Kader Bağları dizisi oyuncu kadrosunda kimler yer alacak? Kader Bağları ne zaman yayınlanacak? İşte detaylar..

featured

Fox TV’den çok konuşulacak bir dizi geliyor. Başrollerinde Ayça Ayşin Turan ve Serkan Çayoğlu’nun yer aldığı Kader Bağları dizisinin ilk okuma provasından kareler geldi.

YANIK ÜLKE OLAN DİZİNİN ADI KADER BAĞLARI OLARAK DEĞİŞTİRİLMİŞTİ

Süreç Film‘in FOX için çekeceği ve başrolde Serkan Çayoğlu’nun (Kerem) yer alacağı kod adı Yanık Ülke olan dizi de flaş bir değişiklik yapılmıştı. Serkan Çayoğlu ile Ayça Ayçin Turan‘ın başrolünü paylaşacağı dizinin yeni adı “Kader Bağları” olmuştu.

OYUNCU KADROSU

Sema Ali Erol, Mahir Erol, Türküler Özgül ve Redife Zerener‘in kaleme alacağı diziye ayrıca ülkemizin yine sevilen isimlerinden Gonca Vuslateri’de dahil olmuştu. Fakat Vuslateri projeden ayrıldı. Benal Tairi‘nin yönetmen koltuğunda oturacağı dizide Kerem’in (Serkan Çayoğlu) ablası Fikriye karakterine Zeynep Köse hayat verecek.

NEREDE ÇEKİLİYOR?

1 Ağustos’ta sete çıkması beklenen “Kader Bağları”nın ilk sahneleri Çeşme Ildır‘da çekilecek. Ekip daha sonra İstanbul’daki sahnelere geçecek ve eylül ayında da Karadağ’daki çekimler yapılacak.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir