Serenay Sarıkaya’dan bomba itiraf geldi! “Şimdi bana gel dese…”

Ünlü ve başarılı oyuncu Serenay Sarıkaya, YouTube'da yayınlanan 'İbrahim Selim ile Bu Gece' programında bomba bir itirafta bulundu. Serenay Sarıkaya'nın oyunculuğu bırakacak kadar kadar aşık olduğu eski sevgilisi merak konusu oldu

featured

Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, Alice müzikalinden rol arkadaşı İbrahim Selim’in programına katıldı. “İbrahim Selim ile Bu Gece” programının yeni sezonunun ilk bölümünde her zamanki gibi konuk Serenay Sarıkaya oldu. Güzel ve başarılı oyuncu Serenay Sarıkaya’nın samimi açıklamaları gündem oldu. Serenay Sarıkaya, program esnasında geçmiş dönemde oyunculuğu bırakacak kadar aşık olduğunu itiraf etti.

KEREM BÜRSİN AKILLARA GELDİ

“Her şeyi bırakıp gideceğim bir dönem oldu” ifadelerini kullanan Sarıkaya’nın en uzun soluklu ilişkisi olan Kerem Bürsin akıllara geldi. Pek çok kişi, o ismin Çağatay Ulusoy veya Cem Yılmaz olabileceğine de ihtimal verdi.

“ŞİMDİ BANA GEL DESE…”

Serenay Sarıkaya, “Çalışmadan duramam, mesleğimi çok seviyorum ama çok yükseldiğim bir dönem. Şimdi bana gel dünyanın şu tarafında yaşayalım dese gelirim dediğim bir dönem oldu” şeklinde konuştu. Tartışma konusu olan yorumların arasında yine en fazla oyu alan Kerem Bürsin oldu.

KEREM BÜRSİN’E EVLİLİK SÖZLEŞMESİ TEKLİF ETMİŞ

İbrahim Selim’in “Sonra ne oldu diye sormayacağım” ifadeleri üzerine Sarıkaya “Sorma ne haldeyim sorma” şeklinde konuştu. İlişkileri ani şekilde biten Bürsin/Sarıkaya çiftinin ayrılığı hakkında ise ilginç bir iddia ortaya atılmıştı.

İddialara göre, evlilikleri beklenen çift “sözleşme” kriziyle kalıcı olarak ayrıldı. Serenay Sarıkaya’nın evlilik teklifi sonrasında Kerem Bürsin’e evlilik sözleşmesi teklif ettiği iddia ediliyor.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir