Hadise’nin paylaşımına eski eşi Mehmet Dinçerler’den hamle!

Ünlü şarkıcı Hadise ve Mehmet Dinçerler kısa süren evlilikleriyle uzun süre gündem olmuştu. Geçtiğimiz günlerde yeni şarkısının bir kesitini paylaşan Hadise'ye eski eşinden parçaya ithafen fotoğraflı bir paylaşım geldi. Mehmet Dinçerler, tepki üzerine o paylaşımını kısa sürede sildi.

featured

Ünlü şarkıcı Hadise, Mehmet Dinçerler ile evliliği ve kısa süre sonra boşanma dönemi ile gündem oldu.

Çift, boşanma sürecinde çeşitli iddialarla konuşuldu. Hadise, bugün çıkardığı “Feryat” şarkısında yaşadığı acıları dile döktü.

“ÖLMEK İSTEDİM ÖLSÜN İSTEDİM”

Şarkısından kısa bir kısmı sosyal medya hesabından paylaşan Hadise, şu ifadeleri aktardı;
Bu şarkıya kadar sessiz feryattı benimki, duyanın anlamadığı, anlayacak olanın duymadığı. Kaç kere inandım, kaç kere yanıldım. Ölmek istedim, ölsün istedim. Kalbimi yerimden söküp atmak istedim. Her seferinde kıyıya vurmaktan yorulup bağıra çağıra feryat etmek istedim. Feryat işte tüm bu hislerle okyanusa açılmayı hayal edip hayal kırıklığıyla deniz kıyısına vuranların hikayesini anlatıyor.

MEHMET DİNÇERLER’DEN HAMLE GEÇİKMEDİ

Hadise’nin duygu dolu paylaşımının ardından eski eşi Dinçerler’den bir hamle geldi. Mehmet Dinçerler, deniz kıyısından çekilmiş eski bir fotoğrafını paylaştı. Bu fotoğraf ile “kıyıya vuran benim” imajı veren Dinçerler, eleştiriler gelen paylaşımını kısa süre içinde sildi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir