Serenay Sarıkaya tarzıyla bu defa alay konusu oldu: “Görümce maşası yaptırmışsın”

Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, sosyal medyada bu defa alay konusu oldu. Ünlü oyuncunun katıldığı davetteki tarzı beğenilmedi. Elbisesi ve saçlarıyla çok konuşulan Serenay Sarıkaya'ya olumsuz yorumlar yağdı. Takipçileri, "Görümce maşası yaptırmışsın Serenay" diyerek güzel oyuncuyu tiye aldı.

featured

Aile dizisinde Devin karakterine hayat veren ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya oyunculuğu ve tarzıyla gündemden düşmüyor. Sarıkaya bu defa davetteki tarzıyla sosyal medyada alay konusu oldu.

“GÖRÜMCE MAŞASI YAPTIRMIŞSIN SERENAY”

Ünlü oyuncunun katıldığı davetteki tarzı hiç beğenilmedi. Elbisesi ve saçlarıyla çok konuşulan Serenay Sarıkaya’ya yorum yağdı. Takipçileri, “Görümce maşası yaptırmışsın Serenay” diyerek güzel oyuncuyu tiye aldı.

Son olarak Aile dizisindeki rolü Devin karakteriyle dikkat çeken Serenay Sarıkaya, magazinin önemli figürlerinden biri olmaya devam ediyor.

Sarıkaya, önceki akşam Ay Yapım’ın davetine katıldı. Çoğu zaman kombinleriyle beğenilen ve bu konuda parmakla gösterilen isimlerden biri olan Serenay Sarıkaya, bu sefer tarzıyla alay konusu oldu. Ünlü oyuncunun saçı, makyajı ve elbisesi hiç beğenilmedi.

TAKİPÇİLERİ BEĞENMEDİ

Saçlarına yaptırdığı maşayı açmayan ve bu nedenle demode bir görünüme sahip olan güzel oyuncu, görenler tarafından hiç beğenilmedi. Sosyal medyada ünlü oyuncuya ‘‘Görümce maşası yaptırmışsın Serenay’‘, ”Serenay nerede?”, “Adanalı Sofia bu’‘ gibi yorumlar geldi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir