Serdar Ortaç’tan kadınlara yönelik tepki çeken açıklama

Şarkıcı Serdar Ortaç, önce kadınları ve eski eşi Chloe Loughnan'ı, daha sonra da erkekleri hedef alan sözleriyle tepki çekti.

featured

Şarkıcı Serdar Ortaç, önce kadınları ve eski eşi Chloe Loughnan’ı, daha sonra da erkekleri hedef alan sözleriyle tepki çekti. İşte ünlü şarkıcının tepki çeken açıklaması…

Bir dönemin en sevilen sanatçılarından olan Serdar Ortaç, son yıllarda sosyal medya açtığı canlı yayınlarla gündeme geliyor.

Bir platformda, kadınlara yönelik sözleri tepki çeken 53 yaşındaki Serdar Ortaç eski eşi Chloe Loughnan’ı da hedef aldı.

“ESKİ KARIMA TÜM İPLERİ VERDİM”

“Eşitlik diye diye başımıza çıktınız. İpleri bu kadar vermeyin kadınlara; ayıp, yazık lan erkeklere” diyerek sinirlenen Ortaç, “Ben verdim eski karıma tüm ipleri, ne oldu? Ağzıma s..tı! İki tane göğsü var diye, o kadar” ifadelerini kullandı.

“ACİZ ERKEKLER”

Kadınlar hakkındaki yorumunun ardından erkekler hakkında da yorum yapan şarkıcı, “Erkeklerin ağzına s..tınız! Aciz erkekler, eli nefsinde herifler; yazıklar olsun size! Bu kadınları bu hale siz getirdiniz. Siz erkeksiniz oğlum evreni yaratan sizsiniz” dedi.

Ortaç ayrıca, “Sevdiğim kadın bana diyor ki ‘Bodrum’a gideceğim tatile’; ulan sen beni sevsen üç gün boşluğumuz, var gitmezsin yanımda kalırsın. Annemi dinleyip Rizeli ya da Urfalı bir kadın alsaydım, bitseydi bu işkence. Ben böyle modern kadın istemiyorum ki. Kadın hayranlarımı kaybedecekmişim bu yüzden, ben her şeyimi kaybetmişim!” dedi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir