Selin Ciğerci bornozla video paylaştı! Sosyal medya ikiye bölündü

Ünlü fenomen Selin Ciğerci cesur ve iddialı tarzıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. Ünlü fenomen bu kez duştan sonra yaptığı paylaşımla sosyal medyayı ikiye böldü. Ciğerci, içine bir şey giymeden bornozunu paylaştı.

featured

Sosyal medyayı aktif kullanan isimlerden biri olan Selin Ciğerci  yine sınırları zorladı. Cesur ve iddialı tarzıyla adından söz ettiren ünlü isim, bu kez duştan sonra yaptığı paylaşımla sosyal medyayı ikiye böldü.

BORNOZUYLA POZ VERDİ

Birçok kadına iş kapısı açan fenomen ve iş kadını, sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla da gündemden düşmüyor. Bülent Ersoy’un gençliğine benzetilen Ciğerci, son paylaşımıyla bir kez daha olay oldu. Selin Ciğerci duştan çıktı ve bornozuyla bir makara video çekti. Ünlü ismin bu paylaşımı takipçilerini ikiye böldü.

SOSYAL MEDYAYI İKİYE BÖLDÜ

Bazı takipçiler, ‘Bu aya saygı duymazsanız kimse size saygı duymaz’, ‘Deprem çabuk unutuldu’, ‘Ne yapmaya çalıştığınızı anlayamadım’ eleştirisinde bulunurken, bazı takipçiler ‘Siz ne yapmaya çalışıyorsunuz’ gibi yorumlar yaptı. bebeksin’ ve ‘Sen çok güzelsin’ gibi yorumlarda bulundu.

Selin Ciğerci, 4 Nisan 1984’te İstanbul’da doğdu. Aslen Konyalı olan ünlü fenomenin babası Konyalı, annesi ise Kastamonulu ‘dur. İnternet ünlüsü ve şarkıcı Selin Ciğerci’nin de kendisinden 5 yaş küçük Kaan adında bir erkek kardeşi var.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir