Sedat Peker’in Hürriyet gazetesi saldırısı itirafından sonra AK Partili Abdurrahim Boynukalın’dan açıklama!

featured

Sedat Peker bugün yayınladığı videoda Hürriyet gazetesine 2015 yılında yapılan saldırıyı bir AK Parti milletvekilinin isteğiyle kendisinin yaptırdığını söyledi. Bunun bir suç olduğunu da kabul ederek dile getirdi.

Peker, Hürriyet gazetesinin Aydın Doğan’dan, Demirören grubuna devri konusunda kendisinin de parmağı olduğunu söyleyerek Hürriyet’in kendisiyle ilgili haberlerini eleştirdi ve Demirören’i de hedefe koydu.

Sedat Peker 6. videosunda Yıldırım Demirören’i de hedef aldı! Masada bu kez Yılmaz Özdil’in Son Cüret kitabı var…

Sedat Peker son videosunda 2015 yılında gerçekleştirilen Hürriyet gazetesi saldırısını üstlendi ve Doğan medya satışı sürecinin bu saldırı ile başladığını ileri sürdü.

Bugün yayınladığı videoda, “Hürriyet’i ben bastırttım. Basılmadan önce gelen milletvekilinin telefon sinyallerine bakabilirsiniz” diyen Sedat Peker, iddialarına kanıt olarak da Abdurrahim Boynukalın’ı gösterdi.

 

Sedat Peker, 2015 yılında Hürriyet gazetesine yapılan taşlı sopalı saldırıyı üstlendi!

Peker’in son videosunun ardından Hürriyet gazetesine saldırı olayında adı öne çıkan, saldırıyı organize ettiği iddia edilen dönemin AK Parti Gençlik Kolları Başkanı ve İstanbul Milletvekili Abdurrahim Boynukalın Twitter’dan açıklama yaptı. Boynukalın Peker’in açıklamasının ardından şunları yazdı:

Sedat Peker’le ne “görüntülü” ne “sesli” hiçbir telefon görüşmem olmamıştır. Varsa kendisi yayınlayabilir. Bütün telefon kayıtlarım ve telefon sinyallerimin bilgileri eksiksiz mevcuttur. Artık bu hadiseyle ilgili ismimi geçiren bütün yayınlara dava açma hakkımı kullanacağım.

“Bu adamın söylediklerini doğru mu kabul ediyorsunuz” sorusu günlerden beri kendisinden medet uman muhalefete sorulmalı. Madem her şeyini doğru kabul ediyorsunuz bunu da edecek misiniz? Partimiz böyle birinin söyledikleriyle aklanmaz, karalanamaz. Kaç gündür bunu söylüyoruz.”

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir