Sedat Peker 6. videosunda Yıldırım Demirören’i de hedef aldı! Masada bu kez Yılmaz Özdil’in Son Cüret kitabı var…

featured

Sedat Peker’in siyaset ve mafya ilişkileriyle örülü iddiaları günlerdir Türkiye’nin gündeminde.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, TRT Haber’de canlı yayında soruları yanıtladı. Soylu, adeta videoları aracılığı ile kendisine savaş açan Sedat Peker hakkında ise “Karısının iç çamaşırına sığınan aciz” ifadesini kullandı.

Süleyman Soylu’dan Sedat Peker’e: “Karısının iç çamaşırına sığınan aciz”

“Peker Türk devletini hedef alan uluslararası bir operasyonun parçası” diyen Soylu’ya Sedat Peker’den yanıt gecikmedi. Twitter hesabı üzerinden paylaşım yapan Peker, “Kıymetli dostlarım, yarın 7:30 da yeni bir video yayınlayacağım. süslü sülü benimle ilgili TRT’de konuşmalar yapmış. Ancak ben videonun çekimini tamamlamıştım. Söyledikleri cevapsız kalacak sakın zannetmeyin. Pazar günü yayınlayacağım videoda ona hak ettiği her şeyi söyleyeceğim” dedi.

Bazı kişilerin mesajlar yazarak, kendisine ‘akıl’ verdiğini belirten Sedat Peker, “Bu benim hikâyem. 1,5 senedir sıkıntıları ben yaşadım, o yüzden dolayı bana akıl vermeyin. O yüzden parça parça koparacağım, canları yakacağım” dedi.

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker ‘Zaferin Büyüklüğü Mücadelenin Zorluğuyla Ölçülür’ başlığıyla 6. videoyu yayınlayarak, yeni açıklamalar yaptı. Peker’in masasında ise bu kez Yılmaz Özdil’in ‘Son Cüret’ isimli kitabı vardı.

“Bize tuzak kurdular”

Peker, kendisi hakkındaki gelişmeleri fitilini ise iki gelişmenin tetiklediğini öne sürerek, şunları söyledi:

“Fitilin ilk ateşlenmesi Michael Rubin adında Amerikalı bir yazarın, yazdığı yazıyla oldu. ‘Sedat Peker etki alanını bu şekilde geliştirmeye devam ederse, Tayyip Erdoğan sonrasında, Tayyip Erdoğan’a ihanet etmez’ dedi. ‘PanTürkizm görüşüne sahip bu kişi bu şekilde güçlenmeye devam ederse, Tayyip Erdoğan sonrası oraya simge birinin seçilmesini sağlar. Arka perdeden de ülkeyi o yönetir’ dedi. Buna inanan ruh hastaları oldu, işin kötü yanı bizim arkadaşlarımız da gururlandılar, ‘Artık seni dünyada insanlar daha iyi anlayacak, konumunu anlayacaklar’ dediler. Dedim ki, bu tuzak, bize tuzak kurdular. Tayyip Erdoğan sonrasına kimin planları varsa bizi mahvedecekler dedim. Bu yazıyı çeşitli yerlerde yayınladı, sonra birden yayınlanması kesildi, durduruldu. Herkesin okuması engellendi.

“Demirören o isme layık değil”

İkinci kırılma noktası; Elazığ’da şehit aileleri beni davet etti, miting yapacağız. Kasımpaşa’da binlerce kişinin katıldığı iftardayız, Mehmet Ağar bey beni aradı, hangi Mehmet, derin Memet… Bugün farkındaysanız yoklama (bazı isimleri anması) yapmadım, çünkü derin Memet ve arkadaşlarının ameliyat olduğunu öğrendim. O yüzden ameliyat olduğu için iyileşene kadar makara yapmayacağım. Müsaade ederseniz bir yoklama yapmak istiyorum. Süslü Sülüman ve saz arkadaşları orda mısınız? Bir de konuk bir oyuncu alacağız, Demirören var, Yıldırım Demirören. Ancak ona da bir isim vereceğim çünkü o isme layık değil.”

“Annemin cenazesine yollamadılar”

Yılmaz Özdil’le ilgili de konuşan Peker şunları söyledi:

“Hiç tanımadım hiç görmedim. Ben cezaevindeyken bu Fethullahçılar beni annemin cenazesine yollamadılar. 84 milyona uygulanan hakkı bana vermediler. Herkes babasının oğluydu ben annemin oğluydum anneme ne kadar düşkün olduğumu dünya bilir. Vermediler. Ne insan hakları dernekleri, ne o, ne bu… Bir tek Yılmaz Özdil. “Aynı davadan yargılanan insanların hepsinin cenazesine izin verdiniz, Sedat Peker’e neden izin vermediniz?” Yılmaz abi öyle dedi. Başka bir Allah’ın kulu demedi. Hani eşittik? Ben bu ülkenin vatandaşı değil miyim? Bu ülkenin kimliğini taşımıyor muyum?”

 

https://www.youtube.com/watch?v=LELh7_8SMlY&t=327s

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir