Prof. Dr. Ahmet Maranki: ‘Seçimi kaybedersek silahları çıkarır savaşırız’

Bitkisel tedavi yöntemleri uzmanı Prof. Dr. Ahmet Maranki’nin 2018’de yaptığı açıklama sosyal medyada yeniden gündem oldu. Maranki, “Seçimi kaybedersek silahları çıkarır savaşırız” açıklamasında bulunmuştu.

featured

Ahmet Maranki’nin sözleri AK Parti’nin 24 Haziran’da kaybetmesi halinde muhalefete yönelik iç savaş tehditi olarak algılanıp sosyal medyada yoğun tepki görmüştü.

Akit TV’de yayınlanan ‘Bilgi Savaşları’ adlı programa katılan Maranki, siyasi gündemi değerlendirirken, Türkiye üzerinde oynandığını iddia ederken oyunların analizini yaptıktan sonra şöyle dedi:

“Bizim şayet aksi olursa gidecek hiçbir yerimiz yok. Ben onun için, Umudum Kaf Dağı’nın arkası 25 Haziran’dır. Olmadı zaten, o zaman artık Belgrad Ormanı’nda ağacın dibinde, talim şeyimizi oraya gömdük. Çıkaracağız sokağa artık, ‘Bismillahirrahmanirrahim’ diyeceğiz…”

Ahmet Maranki ve eşi Elmas Maranki’ye “kopya” davası

Bu sözlerden sonra sunucunun, “Yok o kadar da değil de…” demesi üzerine Maranki, “Ama adam sana topla saldırıyor. Senin tüfeğinle saldırıyor. Tankınla atıyor kardeşim. Gerektiğinde bu millet ona hazır. Onu söylemek istedim” diye devam etti.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir