‘Kızlar üniversiteye gitmemeli’ diyen hocaya tepki: ‘Gitmesin de senin gibi g.t kılı olsun değil mi?’

‘’Sokaklar kasap dükkânı gibi.’’, ‘’Sokaklar şortlu erkeklerden geçilmiyor.’’, ‘’Şeytan alafranga tuvalette yıkanıyor.’’ diyen hocaların ardından şimdi de ‘’Kızlar üniversiteye gitmemeli’’ diyen hoca piyasaya çıktı…

featured

Sosyal medyada kısa süre içerisinde milyonlara ulaşıldığını fark eden bazı hocalar, kendini göstermek için ilginç çıkışlar yapıyor.

Geçtiğimiz günlerde ‘’Sokaklar kasap dükkânı gibi.’’, ‘’Sokaklar şortlu erkeklerden geçilmiyor.’’, ‘’Şeytan alafranga tuvalette yıkanıyor.’’ diyen hocaların ardından şimdi de kadınların üniversiteye gitmesini kafaya takan bir hoca daha fenomen olma yolunda.

‘Şeytan alafranga tuvalette yıkanıyor’ diyen hoca sosyal medyaya damga vurdu

‘’FATİH’İN ANNESİ DE ÜNİVERSİTEYE GİTMEDİ’’

‘’Kızlar üniversiteye gitmemeli’’ diyen hoca, bununla da yetinmeyip İstanbul’u fetheden Fatih Sultan Mehmed’in annesi için, ‘’Üniversiteye gitmemişti’’ diyerek beyin yakan bir örnek vermeye kalktı.

‘Sokaklar şortlu erkeklerden geçilmiyor’ diyen hoca ile ilgili bomba yorum: ‘Yılların abazasıyım, böyle yokluk görmedim’

Sosyal medyada da hocaya tepki gösterildi.

İşte ‘’Kızlar üniversiteye gitmemeli’’ diyen hocaya gelen tepkilerden bazıları:

gitmesin de senin gibi cahil kalsın, sorgulamasın g.t kılı olsun di mi?

argümana bakar mısınız, “fatih’in annesi üniversite mi okudu?” diyor. beyin yerine saman var şunların kafada yemin ediyorum ve benim bunlarla aynı coğrafyada yaşamaya gücüm kalmadı. mantar gibi türüyorlar. tek tesellim, artık toplumlarda uyanış başladı. bir kıvılcım yetiyor artık bu örümcek zihindekilere siktir çekmek için. o yüzden az kaldı diyorum, sizin de devriniz kapanacak.

bu hacı hoca takımı daha fazla ne kadar saçmalar diye sorarsın kendine bir haber sonrası, bir sonraki haberde daha fazla şaşırtmayı başarırlar. fatih’in annesini örnek vermiş salak. birisi çıkıp dememiş o zaman üniversite mi vardı. hadi onu geçtim, örnek aldıkları fatih matematik, geometri ve altı yabancı dil biliyordu.

peki karın hastalandığında bakması için kadın doktor nasıl bulacaksın sorusunu sormak isterdim.

bir tür öğürtü.

biri bu adama fatih’in annesinin ek tercihle 2 yıllık bir bölüme yerleştiğini anlatsın.

ciddiye bile alınmaması gereken bir tek hücreli beyanı.

fatih sultan mehmet’in annesinden örnek veren imamdır. bilmez ki fatih sultan mehmet’in annesi müslüman değildi. o zaman kadınlar da onu örnek alıp müslüman olmasın mı? ne güzel işinize gelen kısmı cımbızlıyorsunuz değil mi? fatih osmanlı tarihinin en çağdaş padişahı ayrıca. hiçbir zaman insanlara dini baskı yapmamış, kendisi de o baskıdan olabildiğince uzak durmuştur. hep ecdadımız diyorlar osmanlı için. ama açıp onu bile okumuyorlar bu adamlar ne yapmış diye. osmanlıya dair tek bildikleri yavuz sultan selim. onu da bilmiyorlar ya ayrı, ismini bilip övüyorlar sadece. bir de vahdettin ile abdülhamid’i biliyorlar (övme anlamında yine, yoksa açıp okumamışlardır hiç) sonra da gelip onlardan örnekler veriyorlar. yav senin neyini fatih sultan mehmet. sen o adamın entelektüel düzeyinin çeyreği misin ki ondan referanslar veriyorsun.

fatih sultan mehmet’in annesi nişantaşı üniversitesi mezunu diye biliyorum ben. ama yüksek lisans ve doktora derecesini fatih sultan mehmet üniversitesinden almış. sırf annesi için okul kurdu diyorlar fatih için.

‘Sokaklar kasap dükkânı gibi’ sözleriyle tepki çeken Halil Konakcı’dan, ‘dövme’ talebi

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir