Şarkılar Bizi Söyler bugün neden yok? Şarkılar Bizi Söyler’in yeni sezonu ne zaman başlayacak?

Şarkılar Bizi Söyler’in yeni sezon bölümleri Kanal D izleyicileri tarafından heyecanla bekleniyor. Sibel Can, Hakan Altun ve Hüsnü Şenlendirici gibi Türk müziğinin üç ünlü ismini bir araya getiren programın yeni sezonunun 15 Ekim Cumartesi akşamı seyirciyle buluşacağı kaydedilmişti. Ancak gelen son dakika değişikliği ile Kanal D yayın akışına “Annem” isimli sinema filmi dahil oldu. Peki, Şarkılar Bizi Söyler bugün neden yok? Yeni sezon ne zaman başlayacak? İşte yanıtı…

Kanal D ekranlarının fenomen müzik eğlence programı Şarkılar Bizi Söyler’in yeni sezonu için geri sayım devam ediyor. Her hafta konuk ettiği ünlü isimlerle izleyicilere unutulmaz anlar yaşatan Şarkılar Bizi Söyler’in bu hafta yeni sezonun ilk bölümüyle seyircinin karşısına çıkması beklenen program son anda iptal edildi. Kanal D yayın akışında değişikliğe gidildi…

ŞARKILAR BİZİ SÖYLER BUGÜN NEDEN YOK?

Sibel Can, Hakan Altun ve Hüsnü Şenlendirici’nin muhteşem sunumuyla her cumartesi akşamı sevilen isimleri konuk eden Şarkılar Bizi Söyler Haziran ayında unutulmayacak bir bölüm ile sezon finaline girmişti.

Programın yeni sezon ilk bölümünün ise 15 Ekim Cumartesi akşamı yayınlanacağı günler öncesinden duyurulmuştu. Ancak yapılan bir son dakika değişikliği ile Kanal D yayın akışından Şarkılar Bizi Söyler programı çıkarılırken yerine “Annem” isimli sinema filmi dahil edildi.

Şarkılar Bizi Söyler’in bu akşam yayın akışından çıkarılması ile ilgili resmi bir açıklama yapılmasa da Bartın Amasra’da yaşanan maden kazası nedeni ile olduğu düşünülüyor.

,

ŞARKILAR BİZİ SÖYLER’İN YENİ SEZONU NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Şarkılar Bizi Söyler’in yeni sezonunun 22 Ekim Cumartesi akşamı Kanal D ekranlarında olması bekleniyor.

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir