Şarkıcı Gülden’e eski eşi Ercan Mutlu’dan tehdit! YouTube videosunun altına yorum yağdırdı

featured

Şarkıcı Gülden, yeni seslendirdiği ‘Yandan Yandan’ adlı şarkısını, YouTube üzerinden hayranlarıyla buluşturdu. Şarkı, kısa süre içerisinde 90 bin görüntülenmeye ulaştı.

Hayranları, şarkıcıyı tebrik ederek, güzel yorumlarda bulunurken, şarkının altına bir kişi tarafından yapılan yorumlar, herkesin dikkatini çekti.

Taciz ve tehdit mesajları

Gülden 3 yıl önce boşandığı eski eşi Ercan Mutlu’nun taciz ve tehdit mesajlarına maruz kaldı. Mutlu, şarkının altındaki yorum kısmına yazdığı mesajlarla, şarkıcıya tehditler savurdu.Biten evliliğinden bir kızı olan şarkıcının eski eşi tarafından yapılan yorumlar, tepkilere neden oldu.

Diğer yandan bir süredir eski eşiyle sorun yaşayan Gülden’in eski eşi hakkında uzaklaştırma kararı aldırdığı da öğrenildi.

İşte Ercan Mutlu isimli şahsın, Gülden’in şarkısının altına yaptığı yorumlar:

Gülden kimdir?

Gülden, 2 Ocak 1984 tarihinde Tekirdağ’da dünyaya gelmiştir. Ege Üniversitesi Türk Musikisi Devlet Konservatuvarı Temel Bilimler Bölümü’nden mezun olmuştur. Ortaokul yıllarında şarkı sözleri yazmaya başlayan Gülde, üniversite yıllarında İzmir’de çeşitli mekanlarda sahne aldı, aralarında TRT sanatçılarının da bulunduğu konserlerde keman çaldı. 2 yıl Ege Ordu Komutanlığı’nın sanatçılığını da üstlenen

Gülden, 2008-2012 arası restoran sahibi eşi ile Londra’da yaşadı. Londra’da yerel koronun şefliğini yaptı, parlamento da sahne aldı. Londra’nın ilk kadın şefi olarak adı gazetelerde geçti. Şarkı demoları için Türkiye’ye geldi ve Emre Aydın ile tanıştı.

Emre Aydın’ın 2012 yılında çıkardığı albümün çıkış parçası Soğuk Odalar’ın söz yazarı ve bestecisi olan Gülden’in 2010 doğumlu Melisa adında bir kızı vardır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir