Teşkilat dizisinde beklenmeyen ayrılık!

featured

Televizyon dizileri arasında geçtiğimiz kış sezonunda en iyi başlangıcı yapan ve izleyicilerini de ilk bölümden itibaren ekran başına bağlayan Teşkilat hiç kuşkusuz ekranın en başarılı dizilerinden biri haline geldi.

Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal, Mesut Akusta, Ezgi Şenler, Nihat Altınkaya ve Tuncer Salman gibi isimlerin rol aldığı dizi Milli İstihbarat Teşkilatı destekli aksiyon dolu sahneleriyle izleyicilerin milliyetçilik duygularına sesleniyor.

Çağlar Ertuğrul diziden ayrılacak mı?

Geçtiğimiz sezon reytingleri silip süpüren Tim&B imzalı dizi, Çağlar Ertuğrul’un ayrılık iddiasıyla sarsılmıştı. Bu söylentiye göre kendisine verilen sözler gerçekleştirilmeyince başrol oyuncusu Çağlar Ertuğrul diziden ayrılmaya karar vermişti.

Yaklaşık 1 gün süren krizin ardından Çağlar Ertuğrul sosyal medya hesabından yaptığı duyuruyla diziden ayrılmadığını açıklayarak izleyicilerin yüreğine su serpti.

Dizinin yönetmeni veda etti

Çağlar Ertuğrul’un açıklamasının ardından dizi ile ilgili yeni bir değişiklik yaşandı. Ketche lakaplı yönetmen Hakan Kırvavaç projeden ayrıldı. Yeni bölümleri son olarak “Son Yaz” dizisini çeken Burak Arlıer ile Burak Müjdeci yönetecek.

Dizinin ekibine Hakan Boyav dışında katılacak yeni karakterler önümüzdeki günlerde netleşecek.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir