Şarkıcı Doğuş’un yeni tarzı olay oldu! Kime benzemeye çalışmış?

Kanal D'de ekrana gelen Şarkılar Bizi Söyler programına uzun süredir ortalarda görünmeyen şarkıcı Doğuş konuk oldu. Doğuş'un yeni saç tarzı ve giyim stili, oldukça dikkat çekti. Sosyal medya kullanıcıları, Doğuş'un yeni tarzıyla birilerine benzemeye çalıştığını öne sürdü.

featured

Şarkıcı Doğuş, yeni tarzıyla sosyal medyada en çok konuşulan isimler arasına girdi.

Kanal D ekranlarında yayınlanan Şarkılar Bizi Söyler’in bu haftaki konuğu ünlü şarkıcı Doğuş oldu. Uzun süredir ekranlara çıkmayan Doğuş’un yeni stili, izleyenlerin dikkatini çekti.

Sosyal medyada fotoğrafları paylaşılan Doğuş, kimi kullanıcılar tarafından organize suç örgütü lideri Sedat Peker’e benzetilirken kimi kullanıcılar tarafından ise Peaky Blinders dizisindeki Thomas Shelby karakterine benzetildi.

DOĞUŞ KİMDİR?

30 Haziran 1974 tarihinde Almanya’da dünyaya gelen Doğuş, aslen Rize İkizderelidir. 4 yaşına kadar Almanya’da yaşayan Doğuş, ailesiyle birlikte Türkiye’ye taşınmıştır. Aile içi sorunları nedeniyle evden kaçmış ve çocuk yaşta sokaklarda yaşamaya başlamıştır. Çeşitli zorluklarla karşılaşan ünlü şarkıcı, çalışma hayatına 1997 yılında İskender Ulus prodüktörlüğünde kendi söz-müziklerinden oluşan ‘DOĞUŞ’ isimli albümle yapmıştır. İlk albümünü çıkarak şarkıcı, ‘Gamsız’, ‘Ben Sensiz Ne Yaparım’ ve ‘Uyan’ gibi şarkılarla liste başı olmuştur.

DOĞUŞ’UN MÜZİK KARİYERİ

1998 yılında ‘Yalancı’, ‘Bunun Adına Yürek Derler’, ‘Milyonda Bir’ isimli parçaların yer aldığı ikinci albümü ‘Doğuş ve Şarkıları’nı çıkaran şarkıcı, 2000 yılında üçüncü albümü ‘Hadi Hızlandır’ı, Almanya’da çıkarmıştır. ‘Gülüm’, ‘Bebişim’, ‘Günah Pazarı’ ve ‘Ayrılmalıyız’ gibi bilinen şarkıları bu albümde yer alıyordu. 2001 yılında dördüncü albümü ‘Sevdim’i çıkaran ünlü şarkıcı, 2002 yılında da beşinci albümü ‘Denge’yi müzik piyasasına dahil etmiştir. Bu albümden sonra iki yıl ara veren Doğuş, 2004 yılının Haziran ayında ‘6.His’ isimli albümünü çıkarmıştır. 2005 yılında, uzun süredir birlikte çalıştığı Ulus Müzik’ten ayrılmış ve ‘Promise Production’ ile anlaşmıştır. Daha sonra ‘Tam Doğuş’ isimli albümünü çıkaran ünlü şarkıcı, bu albümde Grek ezgilerine yer vermiştir.

Promise Production’da şanssızlıklar yaşayan şarkıcı, ardından DSM’ye geçiş yaptı. ‘Bozuk’ isimli albümünü DSM etiketiyle çıkarak Doğuş, bu albümde ‘Don’t Cry’ isimli Ceza’nın İngilizce versiyonuna yer vermiştir. Bu şarkıya çekmiş olduğu klip de Doğuş’un ilk video klibi olmuştur. 2006 yılında gerçekleştirmiş olduğu Unicef yararına çekilen sinema filmi de Doğuş’un dev projeleri arasında yer almaktadır. Aynı yıl 6 ay arayla tamamen tarzını değiştirerek arabesk bir albümle sevenleriyle yeniden buluşmuştur. Kendi müzik firması ‘Doğ Müzik’i kuran şarkıcı, ilk prodüktörlüğünü Elif Karlı’nın albümünde yapmıştır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir