Sanal seks skandalı patlak veren Gelecek Partili Cemre Kaan Karanisoğlu istifa etti!

featured

Daha önce içki, kumar, uyuşturucu ve toplu istifalarla sarsılan Gelecek Partisi’nde, bu defa da sanal seks rezaleti patlak verdi.

Samsun’un Atakum ilçesine kurucu ilçe başkanı Cemre Kaan Karanisoğlu’nun genç kadınlarla internet üzerinden uygunsuz ilişki yaşadığı ortaya çıktı.

Skandalla ilgili konuşan Karanisoğlu, kendisi hakkındaki iddiaları inkar etti. Yeni Akit’te yer alan habere göre, birçok skandalın olduğu partide, bu tür gelişmelerin karşılıklı olarak sürekli dile getirildiğini açıkça ifade eden Karanisoğlu, “Bunlarla alakalı biz genel merkeze bilgi verdik. Gerekli soruşturmalar açıldı. Yine de siz haber değeri görüyorsanız bunları yayınlayın” diyerek kendini savundu.

Gelecek Partili başkanın uygunsuz ilişki skandalı

Davutoğlu’nun talimatıyla geçtiğimiz yıl Gelecek Partisi Samsun Atakum Kurucu İlçe Başkanlığına atanan Cemre Kaan Karanisoğlu’nun genç kızlarla internet üzerinden uygunsuz ilişki yaşadığı ortaya çıktı.

Olay hakkında konuşan Cemre Kaan Karanisoğlu, “Böyle bir şeyin aslı yok. Uydurulmuş şeyler. Bu tür şeyler teşkilat içinde sürekli yapılıyor. Bunlarla alakalı biz genel merkeze bilgi verdik. Gerekli soruşturmalar açıldı. Yine de siz haber değeri görüyorsanız bunları yayınlayın” diyerek hakkındaki haberleri yalanladı.

Yeni Akit gazetesinden Zekeriya Say’ın haberiyle patlak veren ‘sanal seks’ rezaletinin ardından Gelecek Partisi, Cemre Kaan Karanisoğlu hakkında soruşturma başlatılacağını açıklamıştı.

“Kendisiyle ilişiğimiz kalmadı”

Gelecek Partisi Samsun İl Başkanlığı Hukuk sorumlusu Av. Enes Kamil Koyuncuoğlu ise “Kendisiyle ilişiğimiz kalmadı. Artık ilçe başkanımız değil.” diyerek Karanisoğlu’nun istifasını aldıklarını söyledi.

Karanisoğlu’ndan istifa açıklaması

Sosyal medya hesabından akşam saatlerinde paylaşım yapan Cemre Kaan Karanisoğlu, partisinden istifa ettiğini açıkladı.

Uygunsuz ilişki skandalı ortaya çıkan ve gelen tepkilerin ardından görevinden ayrılmak zorunda kalan Karanisoğlu, istifasına ‘iş yoğunluğu’nu gerekçe gösterdi.

İşte Karanisoğlu’nun istifa açıklaması:

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir