Ada Masalı’nda Poyraz ve Haziran arasında ipler kopuyor! Haziran gidecek mi?

featured

Yeni sezonda Ay Yapım imzalı dizilerden biri olan Ada Masalı, yeni bölümleriyle ilgi toplamaya devam ederken şok bir haber izleyenleri şaşkına uğrattı.

Yeni bölümün ilk sahnesinde Haziran ile Poyraz arasındaki gerilim iplerin kopmasına neden oluyor.

Haziran adadan ayrılmayı kafasına koydu

Yaz dizileri arasında en beğenilenler listesinde zirvelerde yer alan Ada Masalı her geçen bölüm sonrasında biraz daha fazla ilgi görüyor. Haziran ile Poyraz arasında soğuk rüzgarlar esmeye başlarken adadan ayrılmayı kafasına az da olsa koyan Haziran herkesi şaşırtıyor.

https://www.youtube.com/watch?v=ggyb_m2Pt2M

Ada Masalı’nda neler olacak?

Ayça Ayşin Turan ile Alp Navruz’un başrollerde oynadığı Ada Masalı dizisinde Poyraz’ın duygularını sürekli olarak saklaması izleyenleri kahrederken adadan ayrılması kesinleşen Haziran’ın akıbeti ise şimdiden merak ediliyor. Poyraz bu yaşananlara az da olsa tepki gösterirken bundan sonra ne olacağı konusunda bazı iddialar ortaya atılıyor. İkili arasında yaşanan gerginlik her ne kadar ipleri koparsa da Haziran ve Poyraz arasındaki aşkın nerelere kadar ulaşacağı ya da sonlanacağı hakkında kesin bir bilgi bulunmuyor.

Ada Masalı dizisinin konusu ne? Ada Masalı nerede çekiliyor? Kırlangıç Adası nerede?

Poyraz ve Haziran arasında ipler kopuyor

Ada Masalı son bölümünde; Haziran ile Poyraz bir kez daha birbirine çok yakındır. Ancak idil’in kuşkuları her zaman dağıtırken hakan yaşananlara anında müdahale eder. Yine de yaşananlar Haziran’ı daha fazla üzer. Poyraz artık Haziran’ın adada kalıcı olmadığının da farkındadır.

Açılışa az bir zaman kala otele halen daha aşçı aranmaktadır. Haziran artık gösterişli ve yenilikçi yemekler isterken, Poyraz ise tamamen sadelik ve lezzet peşine düşmüştür. Ancak koy dönüşünde Haziran’a beklenmedik bir iş teklifi alınca roller bir anda değişir. Bu Poyraz’ın sonu olacaktır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir