Sakarya’da alkollü sürücü kaldırımda bekleyen Serpil Sezer’i hayattan böyle kopardı

Sakarya'da sürücüsünün alkollü olduğu tespit edilen otomobilin kaldırımda beklerken çarptığı Serpil Sezer (43) hayatını kaybetti. Kaza güvenlik kamerasına yansırken sürücü M.F.K. (22) tutuklandı.

featured

Adapazarı ilçesi Ankara Caddesi’nde M.F.K.’nın kullandığı otomobil, kaldırımda yaya olarak bekleyen Serpil Sezer’e, ardından da aydınlatma direği ve bir iş yerinin duvarına çarptı.

Serpil Sezer, otomobille duvar arasında sıkıştı. İhbar üzerine olay yerine 112 acil sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Sıkıştığı yerden çıkarılan Sezer, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesi sonrası Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Tedaviye alına Serpil Sezer, doktorların müdahalelerine karşın kurtarılamadı.

ALKOLLÜ ÇIKTI, TUTUKLANDI

Kazanın ardından sürücü M.F.K. gözaltına alındı. Alkollü olduğu tespit edilen M.F.K., emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece ‘bilinçli taksirle ölüme sebebiyet verme’ suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bu arada kaza, güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, otomobilin Serpil Sezere çarptığı, çevredekilerin kaza yerine koştuğu görüldü.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir