Milli Piyango’da büyük ikramiye Kolombiya’ya mı çıktı?

Milli Piyango'nun büyük ikramiyesi 400 milyon TL'nin Kolombiya'dan alınan online bilete çıktığı iddiaları ortalığı karıştırdı. Çok sayıda sosyal medya kullanıcısı bu konuyu tartıştı.

featured

Milli Piyango’nun Yılbaşı Özel İkramiyesi 400 milyon TL’nin Kolombiya’dan online alınan bilete çıktığı iddiası ortalığı karıştırdı. Sosyal medyada ortaya atılan iddiayla ilgili henüz Milli Piyango İdaresi bir açıklama yapmadı. CHP Genel Başkan Yardımcısı Özgür Karabat da bu iddiayı sosyal medyasından paylaştı.

KOLOMBİYALILARIN HABERİ YOK

Bir sosyal medya kullanıcısı, ‘Dün gece WhatsApp üzerinden Kolombiya’da biriyle yazıştım 400 milyon büyük ikramiye bileti ülkenizde biri tarafından satın alınmış hiç haberi yapıldı mı TV’lerde diye? Hayır biz öyle bir şey duymadık,işitmedik diyor bakalım daha neler göreceğiz ve duyacağız ..’ yazarken, başka bir kullanıcı da ‘Milli Piyango adı altında ülkenin 400 milyon lirası Kolombiya’ya transfer oldu’ yorumunu paylaştı. Bir çok kullanıcı da şaibe yapıldığı iddialarını ortaya atarken bir açıklama beklediklerini yazdılar.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir