Şahmaran dizi galasında Serenay Sarıkaya transparan kombiniyle büyüledi

Netflix'in yeni dizisi Şahmeran'ın çekimleri tamamlanırken geçtiğimiz akşam galası yapıldı. Galada büyük bir şıklık yarışı yaşanırken özellikle de Şahmeran'ın başrol oyuncusu Serenay Sarıkaya transparan tül elbisesi ve takılarıyla göz kamaştırdı.

featured

Başrollerinde Serenay Sarıkaya ve Burak Deniz‘in yer aldığı Netflix’in yeni dizisi Şahmaran‘ın galası, dün akşam görkemli bir törenle yapıldı.

Ünlü isimlerin akın ettiği gecede dizinin başrol oyuncuları simsiyah kombinleriyle dikkat çekti.

ŞIKLIĞIYLA İLGİ ODAĞI OLDU

Güzelliği ve fiziğiyle her daim adından söz ettiren Serenay Sarıkaya ise geceye dünyaca ünlü bir markanın transparan ve korse detayları elbisesiyle katıldı.

Simsiyah kombinini gösterişli takılarıyla tamamlayan Sarıkaya, şıklığıyla ilgi odağı oldu.

şahmaran dizisi serenay sarıkaya kimdir

Güzel oyuncunun özel tasarım kıyafetinin fiyatı ise tamı tamına 77 bin TL. Kısa süre içerisinde sosyal medyada gündem olan güzel oyuncu, şıklığıyla takipçilerinden de tam not aldı.

OYUNCULAR TAM KADRO YER ALDI

Gecede dizinin oyuncuları Mustafa Uğurlu, Mert Ramazan Demir, Hakan Karahan, Elif Nur Kerkük, Mehmet Bilge Aslan, Ekin Gökgöz, Berfu Halisdemir, Nilay Erdönmez, Ayşe Lebriz Berkem, Mert Doğan, Ece Ertez katıldı.

şahmaran dizisi serenay sarıkaya instagram

Oyuncu kadrosunun yanı sıra gecede dizinin senaristi Pınar Bulut, yönetmeni Umur Turagay, yapımcıları Timur Savcı ve Burak Sağyaşar da yer aldı.

ŞAHMARAN DİZİSİNİN KONUSU

Şahsu, öğretim görevlisi olarak gittiği Adana’da yıllar önce annesini terk eden büyükbabasıyla yüzleşmeye kararlıdır.

şahmaran dizi galası serenay sarıkaya

Bu yolculukta kendisini Şahmaran’ın soyundan gelen ve Mar adı verilen sıradışı ve gizemli bir topluluğun ortasında bulur. Aşkın ve bilgeliğin en büyük sembollerinden olan Şahmaran efsanesine inanan Mar ırkı, Şahsu’nun da gelmesiyle tarihi kehanetin tamamlanmasını beklemektedir.

Büyükbabasından geçmişin hesabını sormak üzere yola çıkan Şahsu’nun Maran ile yollarının kesişmesiyle bir daha hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır.

şahmaran dizisi serenay sarıkaya

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir