Şahan Gökbakar eşi Selin Gökbakar’dan özür diledi

Şahan Gökbakar, Buket Aydın'ın eşi Selin Gökbakar için "Eşini karşına al sor, 'sana zamanında lüks jeep alan kişiye karşılığında ne verdin Selincim' diye" demişti. Gökbakar, eşinden af diledi.

selin gökbakar instagram

Şahan Gökbakar, Buket Aydın’ın eşi Selin Gökbakar için “Eşini karşına al sor, ‘sana zamanında lüks jeep alan kişiye karşılığında ne verdin Selincim’ diye” demişti. Gökbakar, eşinden af diledi.

Benzer Haberler
şahan gökbakarın buket aydın videosu
Buket Aydın Şahan Gökbakar ve eşi Selin Gökbakar’a fena çıkıştı

Şahan Gökbakar ve Buket Aydın arasındaki gerginlik sonucu Demet ve Jess ile Gel Konuşalım programına bağlanan Buket Aydın, “Kadın düşmanı rezil” dediği Şahan Gökbakar’ın eşi Selin Gökbakar’ı hedef alarak “Eşinin eski soyadı Ortaçlı. Listesi kabarık. Eşini karşına al sor, ‘sana zamanında lüks jeep alan kişiye karşılığında ne verdin Selincim’ diye. Bir insan komedi yapıyorsa sadece komedi yapar, insanların kişilik haklarına hakaret etmez” demişti.

“EŞİMDEN ÖZÜR DİLERİM”

Şahan Gökbakar ise Buket Aydın’ın eşiyle ilgili açıklamaları sonrası paylaşım yaparak eşinden özür diledi. Şahan Gökbakar şöyle yazdı:

“Yaptığım bir skeç sonrasında, ilk arabasını kendi parasıyla almış, tanıdığımda ailesiyle yaşayan, kendi emeğiyle ve arkasında para babaları olmadan moda üzerine çalışmış, evlendikten sonra iki çocuğumuzu dadısız kendi başına büyütmek için tüm hayatını onlara adamış, bunca imkana rağmen şımarmamış, evlenmeden önce de sonra da gayet asil, onurlu, temiz ve dürüst bir insan olan canım karım, değerli eşim Selinimin, hiç alakası olmamasına rağmen bu yalan dolan, leş, paçoz, çirkin, seviyesiz, değersiz, ucuz ve varoş muhabbetin içinde adının geçmesine sebep olduğum için üzgünüm. Kusura bakma karıcım Seni Seviyorum. Şahan Gökbakar’ın paylaşımına birçok ünlü isimden destek yorumu geldi”

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir