Sadettin Saran’dan Fenerbahçe başkan adaylığı açıklaması

Sadettin Saran, Fenerbahçe'de bu sene yapılacak başkan seçimlerine aday olmaya hazırlanıyor. Kongre üyelerinden imza toplamaya başladığı öğrenilen Saran daha önce yaptığı açıklamada, ''Ali Koç'un devam etmesi gerekir. 'Bırakıyorum' derse biz talibiz.'' ifadelerini kullanmıştı. Uzun yıllardır başkanlığa aday olacağı konuşulan Saran'ın bu sene bu hedefini gerçekleştirmesi bekleniyor.

Sadettin Saran fenerbahçe

Fenerbahçe‘de 2024’te yapılacak başkan seçimleri öncesinde ünlü iş insanı Sadettin Saran, adaylığa hazırlanıyor. Ali Koç’un adaylığını koyması beklenmezken Saran, koltuğa oturacak en güçlü isimlerden biri olarak görülüyor.

İMZA TOPLAMAYA BAŞLADI

Ahmet Selim Kul’un haberine göre, Sadettin Saran’ın kongre üyelerinden imza toplamaya başladığı öğrenildi. Ünlü iş insanının bu çalışmayı üye bilgileri ve diğer detaylara ulaşabilmek için yaptığı belirtildi.

Benzer Haberler
sadettin-saran-iyi-parti
Mustafa Sandal bu işe ne diyecek? Ablası Meral Akşener, eşini elinden alan Sadettin Saran’a İstanbul için teklif götürdü
aziz-yildirim-sadettin-saran-aciklamasi
Aziz Yıldırım’dan Sadettin Saran açıklaması: “Tümü yalan…”
sadettin-saran-fenerbahce
Sadettin Saran, Fenerbahçe başkan adaylığını açıkladı

“ALİ KOÇ, ‘BIRAKIYORUM’ DERSE BİZ TALİBİZ”

Ocak ayındaki açıklamasında Ali Koç, “Önümüzdeki kongrede aday olmayı düşünmüyorum. Şu anda arzum ikinci dönemimin sonunda başkanlığı bırakmak.” demişti. Aralık ayındaki konuşmasında Saran ise, “Ali Koç’un devam etmesi gerekir. ‘Bırakıyorum’ derse biz talibiz.” ifadelerini kullanmıştı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir