Mustafa Sandal bu işe ne diyecek? Ablası Meral Akşener, eşini elinden alan Sadettin Saran’a İstanbul için teklif götürdü

31 Mart'ta yapılacak yerel seçimin Ekrem İmamoğlu ile Murat Kurum arasında geçeceği belirtilirken İYİ Parti'nin İstanbul adayı için 'Sadettin Saran' ismi gündeme geldi. Son zamanlarda İYİ Parti lideri Meral Akşener ile çok samimi olan eski popçu Mustafa Sandal'ın ise Sadettin Saran ismine ne tepki vereceği merak konusu oldu.

featured

İYİ Parti kulislerine Sadettin Saran ismi bomba gibi düştü.

İstanbul’daki seçimimin CHP’nin adayı Ekrem İmamoğlu ile AK Parti’nin adayı Murat Kurum arasında geçmesi beklenirken, özellikle muhalefetteki bölünmüşlük dikkat çekiyor. Gözler İstanbul için DEM Parti ve İYİ Parti’nin adaylarına çevrilmiş durumda.

Benzer Haberler
nesrin-unal-nereli
İYİ Parti Antalya Belediye Başkan adayı Nesrin Ünal kimdir?
ayyuce-turkes-adana
İYİ Parti Adana’da Başbuğ’un kızı Ayyüce Türkeş’i aday gösterdi
IMG_6047
İYİ Parti’nin İstanbul ve Ankara adayı kim olacak? İşte öne çıkan isimler…

İYİ PARTİ’NİN İSTANBUL ADAYI SADETTİN SARAN MI?

Özellikle ‘İYİ Parti’nin İstanbul adayı kim olacak?’ sorusunun yanıtı merak edilirken, Sadettin Saran ismi gündeme geldi.

Sözcü TV’de dikkat çeken açıklamalarda bulunan Prof. Dr. Ersan Şen, iddialı ifadeler kullandı. Şen’in açıklamaları şöyle:

“KAZANMA ŞANSI SIFIR”

“İstanbul’da İmamoğlu ve Kurum dışında girecek adayların şansı sıfır. Bunu da bu kadar iddialı söylüyorum. Diğer isimlerin seçime girmesi iki sebeple olur. Bir, idealistsindir. İki, birilerine kaybettirmek istiyorsundur. İstanbul’da da durum budur.

Sadettin Saran gibi bir isim aday olursa İYİ Parti’de kazanamayacağını bilse de oy verebilecek kişiler var tabiki.

“KAZANMA İHTİMALİ EN YÜKSEK ADAY…”

Ben İmamoğlu’nun şansının her türlü yüksek olduğunu düşünüyorum. Şu an için en yüksek kazanma ihtimali olan aday benim için.

Ama bu saatten sonra İYİ Parti’nin geri dönüşü yok. Parti ciddiyetini kaybeder.

MUSTİ BU İŞE NE DİYECEK?

Son zamanlarda İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile çok samimi olan Mustafa Sandal’ın Emina Sandal ile evliliğinin bitme sebebi olarak iş insanı Sadettin Saran ismi gösterilmişti. Mustafa Sandal’ın Sadettin Saran İYİ Parti’nin İstanbul adayı olursa vereceği tepki merak konusu oldu.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir