Saçına dolar takıp gezen Dilan Polat’a okkalı cevap: “Para sende çok ucuz duruyor”

Birçok ilde güzellik merkezleri olan sosyal medya fenomeni Dilan Polat, yeni şubesinin açılışı için gittiği Dubai'de saçına dolar taktırdı. Saçında dolarla Dubai'de gezen Polat'a tepki yağdı. Sinirlenen takipçiler, "Para sende çok ucuz duruyor" dedi.

featured

Ünlü iş insanı ve sosyal medya fenomeni Dilan Polat, sosyal medya hesabında lüks yaşantısını paylaşmaya devam ediyor. Sık sık abartılı hayatını gözler önüne sererek gündem olan ünlü isim, bu kez şube açmak için gittiği Dubai’de saçına dolar taktırdı.

SAÇINA DOLAR TAKTIRIP GEZDİ

Instagram hesabından Dubai pozlarını sık sık paylaşan fenomen Dilan Polat’ın bu hamlesine tepki yağdı.

Lüks yaşantısıyla dikkat çeken Polat, bu sefer gündem olmak için saçlarını topuz yaptırıp etrafına bir sürü 100 dolar sardı. Polat, paylaşımına “Aşkım anlamıyor musun kafamı kaşıyacak zamanım yok” notunu düştü.

“PARA SENDE ÇOK UCUZ DURUYOR”

Polat’ın bu anları sosyal medyada gündem olurken, takipçilerinin tepkisini çekti. Ünlü isme takipçileri, “Parayla kalite olmuyor?”, “Para sende çok ucuz duruyor” yorumunda bulundu.

Eleştirilere daha fazla dayanamayan Dilan Polat, “Keşke bu yorumları yazanlar benim kalbim gibi kalbe sahip olsa da hiç ihtiyaç sahibi insan kalmaz” dedi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir